Büyük badireler atlatan ve Türkiye'ye sığınmak isterken sınır dışı edilen Şehit emaneti Türkmen Elif, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin müdahalesi ve girişimleri sonucu Türkiye'ye alındı. Ve bugün dedem dediği Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

Suriye Türkmen Kuvvetlerinde görevi sırasında Şehit olan Murat Paşa'nın emaneti olan Elif'in yasadışı yollar ile Türkiye'ye girdiği gerekçesi ile sınırdışı edilmesinin ardından Sosyal Medya'da başlatılan #TürkiyeElifeSahipÇık başlığı gündemde zirveye oturmuştu.

Şehit Türkmen komutan Murat Paşa'nın kızı olan Elif ayrıca ağabeyi ve dayısını da şehit vermişti.

ELİF TÜRKİYE'DE

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli Elif'in durumundan haberdar olur olmaz devreye girerek süreci takip ettirdi ve şehidin emaneti olan Elif'in Türkiye'ye girişini sağladı. Türkmen kızı Elif yasal prosedürlerin ardından dün akşam sınır kapısında Hatay Valisi ve MHP Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazoğlu, MHP Hatay İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı ve Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı tarafından karşılandı.

DEDEM DEDİĞİ DEVLET BAHÇELİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Bugün Makamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile buluşan Elif; "Siz benim dedem oldunuz." diyerek MHP lideriyle kucaklaştı.

Türkmen balası Elif, Devlet Bahçeli'nin makamına girerken kapı açılır açılmaz koşarak MHP Liderine gitti, kucaklaşarak elini öptü. Ve MHP Lideri Bahçeli'ye "Siz benim dedem oldunuz." dedi.

MHP Lideri Bahçeli'de "Evet ben senin dedenim. Sen bize emanetsin artık" dedi.

Sıcak bir aile ortamı şeklinde geçen sohbet esnasında MHP Liderinin makamındaki çikolatalardan kendi elleriyle seçerek tek tek Türkmen kızı Elif'e ikram etmesi dikkat çekti.

Bahçeli ayrıca "Elif bize şehitlerimizin emaneti" diyerek; bundan sonra her konuda destek olacağını belirtti. MHP Lideri Bahçeli, Elif'in annesine "Elif artık bize emanet. Bütün eğitim ve öğretim hayatı boyunca biz okutacağız! Elif'in ve sizin ne derdiniz olursa bize geleceksiniz" dedi. Bahçeli ayrıca Türkmen Kızı Elif'e Ay yıldızlı bir kolye hediye etti.

TÜRKİYE'NİN YÜREĞİNİ BURKAN ELİF, MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENEL MERKEZİNDE

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli ile Türkmen Şehidin emaneti Elif Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde bir araya geldi. İşte o ziyaretten kareler...