Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Malatya’dan gelen muhtarlarla buluştu.

Malatya’dan gelen mahalle muhtarları ile Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ı, MHP Genel Merkezi’nde Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ile birlikte ağırlayan Yıldırım, 2023 seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından önemine dikkat çekti.

“Bundan 30 sene evvel Karabağ savaşında, Elçibey’in ifadesiyle insani yardım için 4 tane helikopter veremeyen Türkiye, bugün 2.Karabağ savaşında F16 filosunu hazırda tuttu. Kimseden tek tabanca tek mermi istemeden Karabağ’ı Azad ettik” diyen Yıldırım, muhalefetin Türkiye’nin hayati menfaatleri konusundaki tutumunu eleştirerek, “Köprü, otoyol, baraj yapımını çeşitli sebepler göstererek eleştirebilirsiniz, ancak milli bekayı ilgilendiren konularda, düşmanın ağzıyla tezler öne sürmek vatanperverlikle bağdaştırılamaz diye konuştu.

“Bugün Türkiye’nin bir ayağı Libya’ da bir ayağı Karabağ’daysa, Doğu Akdeniz’ de kendi mülkündeki gemileriyle doğalgaz arıyorsa, Türkiye’nin iç huzurunu tehdit eden terör yuvalarını yurtiçinde yurtdışında yerle bir ediyorsa bunun arkasında bir irade vardır. Bu irade bir ayağında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir ayağında Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin yer aldığı Cumhur İttifakı vardır.

Türkiye düşmanlarının karargâhı haline gelen CHP’den ve zillete saf tutmuş ortaklarından Türkiye’ ye zerre fayda gelmeyeceğini belirten Yıldırım, 2023 seçimlerinin cumhur ittifakının zaferiyle sonuçlanmasının Türkiye’nin ve Türk çocuklarının geleceğini inşa ve ihya etmek bakımından hayati bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Konuşma sonunda muhtarların MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye Malatya’dan getirdikleri hediyeleri kabul eden Yıldırım, muhtarlarla tek tek vedalaşarak, dualarla hepsini uğurladı.