Akıncı’nın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye lüzumsuz laflar söylediğini vurgulayan Yalçın, ‘’İçinde yaşadığı helenist ihanet yalağını hesaba katmadan düzeyden bahsetmiş.’’ dedi.

Akıncı’ya, ’’Sen zerre kadar layık olmadığın o adı da soyadı da değiştirip Grivas, Sampson veya Makarios gibi isimler almalısın!’’ tavsiyesinde bulunan Yalçın, ‘’Fikir yoksunluğuyla suçladığın MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin düşüncelerinin zekâtı bile senin gibi mayası bozukları kırk yıl fermente etmeye yeter!’’ ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, şunları paylaştı;

‘’KKTC’nin mazul Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, yememiş içmemiş Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye lüzumsuz laf söylemiş. İçinde yaşadığı helenist ihanet yalağını hesaba katmadan düzeyden bahsetmiş.

Yahu Rum Mustafa, düzey kelimesi senin gibi çukur Marksistlere feza kadar uzak… Sen zerre kadar layık olmadığın o adı da soyadı da değiştirip Grivas, Sampson veya Makarios gibi isimler almalısın!

EOKA artığı Akıncı! Satışa getirmeye ve Rum kesimine yamamaya çalıştığın KKTC halkının seni neden tekrar seçmediğini hiç akletmedin mi?

Fikir yoksunluğuyla suçladığın MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin düşüncelerinin zekâtı bile senin gibi mayası bozukları kırk yıl fermente etmeye yeter!’’