Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu; İzmir’de, Tüm Emekli Polis Özel Harekatçılar Derneği (TEMPÖHDER) yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi.

TEMPÖHDER’in davetlisi olan Tanrıkulu’na Dernek Başkanı Uğur Yenen faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Tanrıkulu burada yaptığı konuşmada; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak ekonomik ve sosyal sorunlarınızı biliyoruz ve bunların çözümü noktasında gerekli çalışmaları TBMM’de yapıyoruz. Umuyorum en kısa zamanda müjdeli haberler sizlere ulaşacaktır.

Polislerimize Artık 3600 Ek Gösterge Verilmelidir

Biliyorsunuz; 3.600 ek gösterge sorununuz, Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Beyannamesi’nde yer almış ve bu ek göstergenin uygulamaya girmesi için her ortamda ısrarla bizim için önemli olan bu konuyu dile getirmekteyiz.

Diğer yandan haklı talepleriniz arasında yer alan ve çok önemsediğim görev başında yaralanıp gazi ünvanı alamayan kardeşlerimizin durumunun biran önce çözüme kavuşturulması gereklidir. Bu konuyla ilgili TBMM’de üç ayrı bakana vermiş olduğum yazılı soru önergelerimin sizler adına takipçisiyim.

MHP Türkiye’nin Güçlü ve Huzurlu Yarınları İçin Var

Sizler yıllarını gece-gündüz, kar- yağmur demeden, dağ-tepe bu vatan için hizmet vermiş insanlarsınız. Emeklilik döneminizde; diğer tüm emeklilerimiz de dâhil, sorunsuz ve yılların yorgunluğunu giderebilecek yaşam standartlarına kavuşmanız gerektiğine inanıyoruz.

İnanıyorum ki; ülkemizin içinden geçtiği buhranlı durum atlatıldığında, bu sorunlarınızın çoğunluğu çözüme kavuşturulacaktır. Güçlü bir Türkiye’nin bunu yapması gerekir.” diyerek, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye’nin güçlü ve huzurlu yarınları için büyük sorumluluklar üstlendiğini belirtti.