Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, “Yalanları ve tutarsızlıklarıyla tanınan Korkusuz yazarı Ahmet Takan, bugün kendi bilindik halini yineleyen bir başka trajikomik iddiada bulunmuştur. Daha evvel beyin hücrelerine zarar verdiği için "tömbekiyi azaltması" tavsiyesinde bulunduğumuz bu şahıs ümitsiz bir vakadır.

Sayın Genel Başkanımız defalarca erken seçim olmayacağını, seçimlerin 2023 yılında, yani normal zamanında yapacağını, ayrıca 2023 yılında MHP’nin Cumhurbaşkanı adayının da Sayın Cumhurbaşkanımız olduğunu ilan etmişlerdir. MHP bu hedefler için çalışmalarını sürdürmektedir” ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, “Türkiye içerde ve dışarda terörle mücadelede kararlı bir sürecin içerisinde bulunarak, beka mücadelemizde de başarılı bir dönemi sürdürürken, Kovid-19 salgının açtığı yaraları sarmada diğer ülkelere nazaran çok daha üstün bir istikamette yoluna devam etmektedir. Milli hedeflerimiz için sergilenen değerli gayretler milletimizin malumudur. Cumhur İttifakı Türkiye’yi çok daha güçlü yarınlara ulaştırma gayesiyle çalışmalarına devam ederken, okyanus ötesi esintilere kapılan müsilaj zihniyetli odakların rüyaları kâbusa dönüşmeye mahkûmdur” dedi.