Milliyetçi Hareket Partisi genel başkan yardımcı İsmail Özdemir Kahramanmaraş’daki depremlerin ardından sosyal medya hesabından yapılan çalışmalardan bahsetti.

MHP’li İsmail Özdemir açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Kahramanmaraş merkezli yaşadığımız dünya tarihinin gördüğü en büyük depremlerin ardından hayatın normalleşmesi adına atılan adımlar bölgede yaşayan insanımızı memnun ederken, yeni yüzyılda yeni hayatımızın da daha ihtişamlı şekilde yükselmesi mutlaka sağlanacaktır.


Şimdiye kadar 22 binden fazla kalıcı konutun temelleri atılmış durumda. 53 binden fazla konutun yapım süreci ise başlamış durumda. Bölgede vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamamaları için aksayan kamu hizmeti hamdolsun yok. Devlet ve millet dayanışmamız pekişerek devam ediyor.

11 ilimizde 1 yıl içerisinde yapılması planlanan 319 bin kalıcı konutlara geçiş öncesinde, depremden etkilenen vatandaşlarımızın geçici barınmalarını sağlamak üzere 30 binden fazla konteyner ve 500 binden fazla da çadır kurulmuş durumda.

Böylesine büyük bir depremden sonra devletimizin kudretiyle hızla toparlanacağımızdan ve eskisinden daha güçlü şekilde şehirlerimizi ayağa kaldıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye istikrarını sürdürerek, istiklalini koruyacak, istikbaline emin adımlarla ilerleyecektir.