Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü Türk Gençliği hapishaneleri taş medreselere çevirmiş, kana susamış cuntaya karşı dik duruşun sembolü olmuşlardır.

MHP’li Olcay Kılavuz, Demokrasinin kara lekesi 12 Eylül’de, “12 Eylül 1980 askeri darbesi Milliyetçi-Ülkücü Hareket için de tarifi imkansız derin yaralar açmış, sızısı dinmeyen acılar yaratmıştır.” dedi.

Türk Demokrasi Tarihinde kara bir leke olan, ABD’nin gayri meşru çocukları, NATO’nun beslemeleri tarafından yapılan 12 Eylül 1980 askeri darbesi Milliyetçi-Ülkücü Hareket için de tarifi imkansız derin yaralar açmış, sızısı dinmeyen acılar yaratmıştır. Ezan dinmesin, bayrak inmesin, vatan bölünmesin anlayışıyla kızıl emperyalizme karşı hayatlarının baharında mücadeleye girişip serdengeçen nice yiğitler, nice ülkü erleri zindanlara atılıp işkencelerle sınanmış, tabutluklardan idam sehpalarına bir devrin destanını yazmışlardır Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in liderliğinde “Vatanım! Ha ekmeğini yemişim ha uğruna bir kurşun.!” anlayışını şiar edinen, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü Türk Gençliği hapishaneleri taş medreselere çevirmiş, kana susamış cuntaya karşı dik duruşun sembolü olmuşlardır.

Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey ve Ülkücü şehitlerimiz kutup yıldızımızdır. Bizler onlara bakarak yönümüzü tayin edip hayat çizgimizi bozmayacağız.

MHP’li Olcay Kılavuz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada: “Cengiz Baktemur ağabeyin korkusuzluğu, Ahmet Kerse ağabeyin zalimlerin zulmü karşısındaki cesareti, İsmet Şahin ağabeyin hakkı haykırışı, Cevdet Karakaş ağabeyimizin yezidler karşısındaki duruşu iman ve inanç kaynağımızdır.”, dedi.

Mustafa’lar ölür Allah davası ölmez, milliyetçilik yaşar” diyen Mustafa Pehlivanoğlu ağabeyin mücadelesi düsturumuz, idama; evliyaları kıskandıracak şekilde yürüyen Halil ile Selçuk ağabeylerin mücadeleleri rehberimizdir. İdamı ertelendi diye değil de yarım kalan hatmini tamamlayacağı için sevinen Ali Bülent Orkan ağabeyin inancı şiarımız, “Vatan Sağolsun!” diyerek dik duruşuyla idama yürüyen Fikri Arıkan ağabeyin nesillere emanet edilen ve yolumuza ışık olan yiğitliği anlayışımızdır. Cengiz Baktemur ağabeyin korkusuzluğu,
Ahmet Kerse ağabeyin zalimlerin zulmü karşısındaki cesareti, İsmet Şahin ağabeyin hakkı haykırışı, Cevdet Karakaş ağabeyimizin yezidler karşısındaki duruşu iman ve inanç kaynağımızdır. Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey ve Ülkücü şehitlerimiz kutup yıldızımızdır. Bizler onlara bakarak yönümüzü tayin edip hayat çizgimizi bozmayacağız. Cenab-ı Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun. Ruhları şad mekanları cennet olsun.
Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmayacağız…

Eğilmeden, bükülmeden samimi ve dürüst bir şekilde Liderimiz Sn Devlet Bahçeli Bey’in, partimizin ve Ülkü Ocaklarımızın emrindeyiz.

MHP’li Olcay Kılavuz: “ 2023 Lider Ülke Türkiye ideali yolunda var gücümüzle çalışacağız. Eğilmeden, bükülmeden samimi ve dürüst bir şekilde Liderimiz Sn Devlet Bahçeli Bey’in, partimizin ve Ülkü Ocaklarımızın emrindeyiz.”, dedi.

Bugün de Liderimiz Sn Devlet Bahçeli Bey’in öncülüğünde Başbuğumuzdan ve şehitlerimizden aldığımız emaneti, Kızılelma yolunda, Turan düşünde bir bayrak gibi kirletmeden, lekelemeden ve yere düşürmeden ileri taşımanın azmi, inancı ve iradesi içerisindeyiz. Davamıza ve şehitlerimize olan borcumuzun gerektirdiği bilinçle, nerede bir Türk varsa, mazlum ve masum bizden medet umuyorsa hepsine umut olacak; doğudan batıya, kuzeyden güneye Türk milliyetçilerinin mührünü cihana vuracağız. Büyük Türk milletinin layık olduğu şekilde yaşaması, ezanımızın dinmemesi, bayrağımızın dalgalanması, ülkemizin içerde ve dışarda düşmanlarına geçit vermeyecek, birlik ve kardeşlik içinde daha çok çalışıp aziz şehitlerimize, ecdadımıza ve dava büyüklerimize layık olacağız. Fitnecilerden, geçmişine sırt dönenlerden, satanlardan, kaçanlardan, yılanlardan olmayacağız. Allah’ın rızasını kazanmak, milletimize hizmet etmek amacıyla 2023 Lider Ülke Türkiye ideali yolunda var gücümüzle çalışacağız. Eğilmeden, bükülmeden samimi ve dürüst bir şekilde Liderimiz Sn Devlet Bahçeli Bey’in, partimizin ve Ülkü Ocaklarımızın emrindeyiz.

Bu vesileyle Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey başta olmak üzere Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve özlemle anıyor; manevi huzurlarında saygıyla eğiliyorum. Davaları davamız, kavgaları kavgamız, emanetleri namusumuzdur.