MHP’li Olcay Kılavuz TBMM’de basın toplantısı gerçekleştirdi. MHP’li Kılavuz gerçekleştirdiği basın toplantısında geçtiğimiz günlerde Bingöl’de şehit abisine küfür eden Lütfü Türkkan’ı hedef aldı. Kılavuz’un açıklamalarından satır başları şöyle:

KARABAĞ TÜRK’TÜR, TÜRKLÜKTÜR, TÜRKÜNDÜR

Uzun yıllar boyunca Ermeni işgali altında kalan Karabağımızın azatlığa kavuşması münasebetiyle Karabağ Zaferimizin yıl dönümünde aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor; aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Gazilerimize de uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum. Füzuli, Cebrayıl, Zengilan, Gubatlı ve Şuşa illeri işgalden kurtarılmış Ermenistan terör devleti; Ağdam, Kelbecer ve Laçın'dan da çekilmiştir.

Çıplak ayaklarıyla, ardında bıraktığı şehitleriyle vatanlarından ayrılmak zorunda kalan soydaşlarımız, postallarıyla ve kahramanlık türküleriyle geri dönmüşlerdir. Karabağ’da yükselen bayrak bir daha asla inmeyecektir. Karabağ Türk’tür. Karabağ Türklük’tür. Karabağ Türk’ündür. Karabağ Azerbaycan’dır.Yaşasın Azerbaycanımız! Yaşasın Türkiyemiz! Yaşasın hiçbir güç önünde eğilmeyen kardeşliğimiz!

LÜTFÜ TÜRKKAN ŞEHİT AİLELERİNE KÜFÜR EDEN MİLLETVEKİLİ MÜSVEDDESİDİR

Geçtiğimiz günlerde Lütfü Türkkan adlı sözde milletvekili müsveddesinin şehit abisine ağza alınmayacak sinkaflı sözler savurması milli vicdanları derinden yaralamıştır. İradesini Kandil ve Pensilvanya’ya ipotek ettirenler Aziz milletimizin teveccühüne mazhar olamadıkça hırçınlaşmış şehit ailelerine küfür edecek kadar alçalmıştır. Milliyetçilik yapma iddiasıyla ortaya çıkan bu çürümüş zihniyet; sözde milliyetçiliğini yaptığı millete küfür edecek kadar ahlakını ve insanlığını kaybetmiştir. Genel başkanları dahi kadın olmasına rağmen kadına yönelik ağza alınmayacak küfür savuran rezil zihniyetin kokuşmuşluğu açık şekilde ortaya çıkmıştır.

BURASI KÜRDİSTAN SÖZÜ KARŞISINDA SÜT DÖKMÜŞ KEDİYE DÖNENLER ŞEHİT ABİSİ KARŞISINDA ASLAN KESİLMİŞLERDİR

Hdp’li sözde bir milletvekilinin, “Haddinizi bilin! Bizim oylarımızla o koltuklarda oturuyorsunuz” çıkışına sus pus olanlar sıra şehit abisine gelince adice küfre başvurmuşlardır. Siirt ziyaretleri esnasında “Burası Kürdistan” diyen namussuz, şerefsiz bölücü bir teröristin karşısında süt dökmüş kediye dönenler şehit abisinin haklı tepkisi karşısında aslan kesilmişlerdir. Bu; Lütfü Türkkan denen kepazenin ilk rezilliği değildir. Teröristlerin şehit ettiği Derik Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk’ün meclisi ziyarete gelen şehit babasının kıyafeti üzerinden yaptığı aşağılama hafızalarımızdadır. Bu; terörist sevici Lütfü Türkkan’ın ilk ihaneti değildir. Öğrenci kılıklı bir teröriste hastanede yaptığı ziyaret daima aklımızdadır. Bu; alçaklıkta çığır açan Lütfü Türkkan’ın ilk arsızlığı değildir. Ziraat Bankasından aldığı 36 milyon dolar krediyi geri ödemediği, kaçak yapısını çeken gazetecileri dövdürdüğü hepimizin malumudur.

MERAL AKŞENER VE AVANELERİNİN ŞEHİT AİLELERİNE HASSASİYET GÖSTERMESİNİ BEKLEMEK BOŞ BİR HAYALDİR

Teröristbaşı, İmralı canisi, bebek katiline “sayın” diyen, Terör partisi Hdp’yi Kürt siyasal hareketinin temsilcisi olarak gören, terörist Selahattin Demirtaş’la kahvaltı yapmayı düşleyip başbakan olacağım diye ortaya çıkan Meral Akşener ve avanelerinden terörist Selahattin Demirtaş’a gösterilen yakın alakanın şehit ailelerine, şehit yakınlarına gösterilmesini ve asil milletimizin değerlerine kıymet verilmesini beklemek boş bir hayalden ibarettir. Olayı önce provokasyon olarak değerlendirip küfür etmedim diyerek ardından arsızca, yüzsüzce ve pişkince yayınladığı sözde özür videosunda makamını koruma içgüdüsüyle hareket eden, toplumsal destek bulabilmek adına kütüphanesine Gazi Atatürk’ün nutuk kitabını özenle yerleştiren, şehit aileleri hariç olmak üzere herkesten özür dileyen bu hayâsız insan içine çıkamayacak hale gelmelidir.

BU KÜFÜR VATANIMIZA VE MİLLETİMİZE EDİLMİŞTİR

Nerede kadın hakları savunucuları? Nerede Gazi Atatürk’ün emaneti üzerinden siyaset yapan CHP yöneticileri? Nerede milliyetçilik iddiasında bulunan İP temsilcileri? Vatan; şehitlerimizin vatanıdır. Bu küfür vatanımıza edilmiştir. Millet; şehit millettir. Bu küfür milletimize edilmiştir. Şehit; Anadır, bacıdır, yardır. Şehit; Türk vatanı adına, Türk milleti yolunda, mukaddesat uğruna yürüyenlerdir. Bu küfür; bütün mukaddes değerlerimize yönelmiştir.

LÜTFÜ TÜRKKAN SOYADINI BOZUKKAN OLARAK DEĞİŞTİRMELİDİR

Aşağıların aşağısı Lütfü Türkkan!!!

Senin, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin üyesi olman utanç vesikasıdır. Milletin vekilliğine soyunman soysuzluğun daniskasıdır. Ancak, bozuk olunca maya, ne ar tanır ne haya!!! Sen ki şehit annelerinin, şehit babalarının, şehit bacılarının ve şehitleri en güzide hislerinde yaşatan aziz milletimizin huzurunu bozdun, uykularını kaçırdın. Allah’a yemin olsun ki! Şehit ailelerimizin, incittiğin mahzun kalplerinin hesabını senden iki cihanda da sormak Yüce Türk milletinin boynunun borcudur. Sana bu vatanın ekmeği ve suyu haramdır. Sen şehit kanlarıyla sulanmış bu cennet vatanın ve büyük Türk milletinin mensubu olamazsın. İP Grup Başkanvekilliğinden istifan yetmez. Önce soyadını bozukkan olarak değiştirmeli, sonra da milletvekilliğinden derhal istifa ederek Kandil’in gönüllü mümessilliğini yapmalısın.

Bu vesileyle; cennet vatanımız uğruna şehadet şerbeti içen kahramanlarımızı, rahmetle, minnetle ve iftiharla yâd ediyor; manevi huzurlarında saygıyla eğiliyorum. Cenab-ı Allah bizleri şehitlerimize ve onları yetiştiren kıymetli ailelerine layık eylesin.