MHP’nin göç konusunda ve geçici koruma statüsüyle Türkiye’de bulunanlara yönelik politikasının net olduğunu vurgulayan Büyükataman, ‘’ İnsanları kendi topraklarından göç etmeye mecbur bırakan terör örgütlerini tehdit olarak görmeyen Kılıçdaroğlu ve CHP’nin bu konudaki ikiyüzlülüğü alenen ortadadır.’’ açıklamasında bulundu.

Büyükataman, ‘’CHP’nin 6 okunu Kandil’e bağlayanların köşeye sıkıştıkça, maskeleri düştükçe Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye ve partimize iftiralarla saldırmaları kendi rezilliklerini örtmeye yetmeyecektir.’’ dedi.

MHP’li Büyükataman, şunları söyledi;

‘’Milliyetçi Hareket Partisi’nin her konuda olduğu gibi düzensiz göç konusunda ve geçici koruma statüsüyle Türkiye’de bulunanlara yönelik politikası da açık ve nettir. CHP Grup Başkanvekili politikalarımızı anlayamıyorsa bu kendi idrak etme kapasitesiyle ilgilidir.

CHP’nin 6 okunu Kandil’e bağlayanların köşeye sıkıştıkça, maskeleri düştükçe Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye ve partimize iftiralarla saldırmaları kendi rezilliklerini örtmeye yetmeyecektir.

İnsanları kendi topraklarından göç etmeye mecbur bırakan terör örgütlerini tehdit olarak görmeyen Kılıçdaroğlu ve CHP’nin bu konudaki ikiyüzlülüğü alenen ortadadır.

Atatürk’ün mirasını istismar ederek CHP’yi terör örgütlerinin hamisi haline getirenlerin gerçekleri konuşmaya cesaretleri varsa, önce siyasi ikballerini bağladıkları elçilikleri açıklamalıdırlar.