MHP Lideri Devlet Bahçeli “Çok değerli dava arkadaşım, fikir ve çalışmalarıyla partimize mümtaz katkılar sağlamış Sayın Ahmet Deniz Bölükbaşı’yı zamansız kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Emekli Büyükelçi ve Eski MHP Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı’nın vefatı münasebetiyle taziye mesajı yayınladı.

MHP Lideri Bahçeli’nin mesajı şu şekilde:

Çok değerli dava arkadaşım, fikir ve çalışmalarıyla partimize mümtaz katkılar sağlamış Sayın Ahmet Deniz Bölükbaşı’yı zamansız kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz.

Devlet ve siyaset kademelerinde fedakârca hizmet veren, Dışişleri Bakanlığı’nda üstlendiği mühim görevleri vatan sevgisiyle yapan, TBMM’ye uzanan mücadele hayatıyla da milli gönüllerde saygın bir yer edinen Sayın Bölükbaşı hafızalarımızdan asla çıkmayacak, asla unutulmayacaktır.

Merhum arkadaşımız son nefesine kadar üretmekten, millet ve memleket meselelerine kafa yormaktan hiç vazgeçmedi, hiç de yorulmadı.

23. Dönem Ankara Milletvekilimiz ve Genel Başkan Eski Yardımcımız Sayın Ahmet Deniz Bölükbaşı’ndan biz razıyız, niyaz ederim ki Allah da razı olsun, rahmetiyle mükâfatlandırsın.

Son derece müteessir bir ruh haliyle, merhum dava arkadaşım Ahmet Deniz Bölükbaşı’na Cenab-ı Allah’tan rahmet; ailesine, camiamıza, milletimize başsağlığı diliyorum.

Ruhu şad, mekânı cennet olsun.