İlk olarak Karahallı’da esnafla buluşan Yıldırım, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin en kalbi selamlarını getirdiğini söyleyerek esnafın talep ve beklentilerini dinledi.

Esnaflarla uzun süre sohbet eden Yıldırım, hayat pahalılığın, enflasyonun küresel bir krizin sonucu olduğunu söyleyerek, “Siyasal bağımsızlığımızı ekonomik bağımsızlığımızla birlikte kuvvetlendirerek, Türkiye’yi kalkındıracak, büyütecek olan da yine Cumhur İttifakı’dır.” diye konuştu.

Daha sonra Karahallı’da vatandaşları ziyaret eden Yaşar Yıldırım, halkın yoğun ilgisinden memnuniyet duyduklarını bildirdi.

Karahallı’nın partililer ve vatandaşların katıldığı kalabalık bir toplantıda konuşan Yaşar Yıldırım,

CHP’nin fonlanan devşirme medya ve anket firmalarıyla organize olarak, MHP’nin ve Cumhur İttifakı’nın ısrarla zayıfladığını iddia ettiğini belirterek, “2018 seçimleri sonrasında MHP Lideri Devlet Bahçeli Beyefendi İftira-İtham-İsnat üçlemesi yapan tetikçilere, gazetelerde tam sayfa neden ve niçin “Teşekkür Mesajı” yayınlamıştı, hatırlayın.” diye konuştu.

Karahallı ziyaretinin ardından MHP Heyeti, Sivaslı’da partililer ve vatandaşların katılımıyla 2023 seçimlerine giden süreç hakkında bilgilendirme toplantısına katıldı.

Bu toplantıda, Türkiye’yi karış karış, adım adım, hane hane, kapı kapı gezdiklerini aktaran MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, “Sosyal medya üzerinden kurgulanan pespaye, aşağılık senaryoların aksine, Türk Milleti’nin MHP’yi bağrına bastığını, gittikleri her yerde Anadolu insanının tertemiz sevgisiyle karşılandıklarını ve Cumhur İttifakı’na inancın ve desteğin tam ve sapasağlam olduğunu” aktardı.

Sivaslı programının bitiminde Banaz’da ki siyasi faaliyetlere katılmak üzere yola çıkan MHP Heyeti’ne Uşak İl Başkanı Ayhan Tınden de eşlik etti.

Banaz’da vatandaşların katılımıyla yapılan toplantıda konuşan Yıldırım “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin küresel emperyalizmi Çanakkale Boğazı’na, İzmir Limanı’na,
gömerek kurulduğunu” hatırlatarak,

“Bakın bugün hdpnin, fetönün hangi kirli amaçlara hizmet ettikleri net bir şekilde görünmektedir. Ancak CHP’nin trajik durumu nasıldır?

CHP’nin hem devletin kurucu partisi olduğuna atıfta bulunup, hem küresel sömürge düzeninin Türkiye temsilcisi olmaya soyunmasını, Türk’e ve Türkiye’ye düşman kim varsa onlarla ittifak kurmasına anlam veremiyoruz. CHP; rahmetli Atatürk’ün kurduğu ve işaret ettiği yolda mıdır, yoksa Kandil ile Pensilvanya’nın kumande ettiği politikaları mı yürütmektedir!?” dedi.

Banaz’da esnaf ziyaretine çıkan Yaşar Yıldırım başkanlığındaki MHP Heyeti bu esnada hem vatandaşlarla sohbet etti, hem esnafın beklentilerini dinledi.

Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantılarının ikinci gününde MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım ve beraberinde heyet Uşak Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve belediye çalışanları ile uzun ve verimli bir sohbet gerçekleştirdi.

Belediye ziyaretinin akabinde Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler, Dul ve Yetimleri Derneği Uşak Şubesi’nde gaziler ve şehit yakınlarıyla buluşan Yaşar Yıldırım; “ ‘Şühedaya Vefa, Millete Beka’ diyenlerin huzurunda olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

2023 seçimlerine doğru birbiri ardına devam eden toplantıları yapmak üzere Uşak merkezden ayrılan MHP Heyeti Eşme ilçesine geldi.

Eşme’deki çalışmalara ilk olarak belediye ziyaretle başlayan Yıldırım, belediye başkanı Hacı Mustafa Çetin’in misafiri olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Belediye binasının ayrılan MHP heyeti, içerisinde spor sahaları, yürüme yolları ve peyzaj alanlarının bulunduğu Eşme Alparslan Türkeş Parkı’nın açılışına katıldı.

Açılışta duygularını ifade eden Yıldırım, “Rahmetli Başbuğumuzun adını burada yaşatanlara çok teşekkür ediyorum, inşaallah O’nun hep mücadelesini verdiği şuurlu, sağlıklı ve Ülkücü Türk Gençliği’nin yetişmesinde böyle güzel alanlarda faydalı olacaktır.” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Parkın açılışını takiben esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Yaşar Yıldırım, düzenlenen toplantıda katılımcılara seslenerek,

Altılı benzemelerin bu topraklara, bu insanların değerlerine yabancılaştığını anlatarak,
“Bir Müslüman Türk evladının Doğu Akdeniz’de Türk gemilerinin gezmesinden, Karabağ’ın azad edilmesinden, sınır içinde ve dışında teröristlere göz açtırılmamasından, bölgesel ve küresel anlamda giderek itibar kazanılmasından rahatsız olması düşünebilir mi!?” diye konuştu.

Cumhur İttifakı olarak Büyük ve Güçlü Türkiye Ülküsü’ne odaklandıklarını belirten Yıldırım, “CHP’ye, İP’e ve altılı benzemezlere rağmen, onların çocuklarının da onurlu geleceğini biz inşa edecek, onların torunlarına da daha güçlü, daha söz sahibi, daha müreffeh bir Türkiye’yi biz miras bırakacağız inşaallah.” diyerek muhalefetin milli konulardaki anlamsız ve haksız tutumlarını eleştirdi.

Vatandaşların büyük bir coşku ve heyecanla Yaşar Yıldırım başkanlığındaki MHP heyetini karşılamaları dikkatlerden kaçmazken, kimi vatandaşların da konuşmaları gözyaşlarıyla karşıladıkları gözlendi.

Vatandaş ve esnaf ziyaretlerinin ardından, Organize sanayi bölgeleri ile fabrikaları da ziyaret ederek işçilerin talep ve beklentilerini dinleyen Yaşar Yıldırım Devlet Bahçeli’nin selamlarına kalbinin üstünde mukabele eden işçilerle fotoğraf çektirdi, sohbet etti.