Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, İP'li Müsait Dervişoğlu'nun MHP düşmanlığı üzerinden söylemlerde bulunması hakkında açıklama yaptı. Yalçın açıklamasında, "İP’in müseccel cambazlarından HDP yâranı, PKK musahibi Müsait Dervişoğlu; gittiği her yerde yeni yol arkadaşlarına methiyeler dizip MHP’yi var gücüyle taşlıyor. Makamından alınmaması için eteğine yapıştığı İP Müdiresine şirin görünmeye çabalıyor." dedi.

Yalçın, İP'li Müsait Dervişoğlu'nun 'MHP düşmanlığı' üzerinden söylemlerde bulunmasını; İP’e verilecek her oyun CHP-HDP-PKK’ya gideceği gerçeğini değiştirmeyecek şeklinde ifade ederken "MHP’ye dönük ahlaksız ve seviyesiz saldırılar, partimizin ve milliyetçi-Ülkücü Hareketin millet nezdindeki itibarını zedeleyemez." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın'ın açıklaması ise şöyle;

HDP YÂRANI, PKK MUSAHİBİ DERVİŞOĞLU İP MÜDİRESİNE ŞİRİN GÖRÜNMEYE ÇABALIYOR

"İP, omuzu düşük cambazhane bitirimlerinin mekânına döndü. Ne kadar Ülkücülükten azma, milliyetçilikten bozma, omuzu düşük sahte kabadayı varsa orada… Hemen hepsinin sermayesi inkâr ve reddiye, marifeti MHP muarızlığı…

İP’in müseccel cambazlarından HDP yâranı, PKK musahibi Müsait Dervişoğlu; gittiği her yerde yeni yol arkadaşlarına methiyeler dizip MHP’yi var gücüyle taşlıyor. Makamından alınmaması için eteğine yapıştığı İP Müdiresine şirin görünmeye çabalıyor.

'MHP DÜŞMANLIĞI' İP'E VERİLECEK HER OYUN CHP-HDP-PKK'YA GİDECEĞİ GERÇEĞİNİ DEĞİŞTİRMEZ

Müsait Dervişoğlu; yetiştiği kapıya ürürken sadece tıynet ve meşrebini izhar etmiyor, aynı zamanda İP’in politikada giydiği fitne ve tefrika gömleğini de cömertçe teşhir ediyor.

MHP düşmanlığı, İP’in ve içinde yer aldığı Amerikancı bağlaşıklar takımının millet iradesini parçalamak üzere yüklendiği ihanet misyonunu milletten gizlemeye yetmez. İP’e verilecek her oyun CHP-HDP-PKK’ya gideceği gerçeğini ise hiç değiştirmez.

MHP'NİN SİYASET İKLİMİNDEKİ ÖZGÜL AĞIRLIĞINA ZARAR VEREMEZ

MHP’ye dönük ahlaksız ve seviyesiz saldırılar, partimizin ve milliyetçi-Ülkücü Hareketin millet nezdindeki itibarını zedeleyemez. FETÖ’den mülhem yalan ve safsatalar, karalama kampanyaları, MHP’nin siyaset iklimindeki özgül ağırlığına zarar veremez.

MHP; siyaset sahnesinde gerçek suret ve niyetleri gösteren kırılmaz bir ayine-i devran, renkleri ayıran turnusol kâğıdıdır. Vakti geldiğinde maskelerin düştüğünü, şer boyalarının döküldüğünü göreceğiz."