Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, resmi Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Yalçın, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin sözde Kürt sorunu yaveleriyle ilgili değerlendirmelerine pek içerleyen HDP cazgırı E.Günay, partisinin meşruiyetini tartışmaya açmakla hadsizlik ettiğimizi öne sürmüştür. HDP-PKK’nın delilik, çılgınlık emareleri göstermesi zevalini hissettiğindendir'' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın açıklamarı şu şekilde;

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin sözde Kürt sorunu yaveleriyle ilgili değerlendirmelerine pek içerleyen HDP cazgırı E.Günay, partisinin meşruiyetini tartışmaya açmakla hadsizlik ettiğimizi öne sürmüş.Kartala meydan okuyan “pabuç gagalı kuş” misali, çılgınca takırdamış.

Türkiye’yi bölmeye çalışan tescilli bir ihanet şebekesinin, milletimizin varlık sigortası olan MHP’ye had bildirmeye kalkmasını izaha, hadsizlik ve çılgınlık kelimeleri yetmez. Bunun adı divanelik. Batı emperyalizmi, PKK temsilcisinin afyonunu bol veriyor galiba…

Euripides, “Tanrı, yok etmek istediğinin önce aklını başından alır.” demiş. Ne kadar doğru bir tespit... HDP-PKK; hem evlatlarının geleceklerin karartıp ölüme yolladığı seçmenlerinin, hem de topyekûn milletin gözünde giderek yok oluyor.

HDP-PKK’nın delilik, çılgınlık emareleri göstermesi zevalini hissettiğindendir. MHP, Türk milletine kefen biçmeye cüret eden akılsızlar güruhunun mukadder ve kaçınılmaz akıbetini hızlandırma görevini ifa ediyor.