Resmî Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Yalçın, CHP genel başkan yardımcısı ve şakirtleri bir resme dayanarak “partimizle hiçbir alakası olmayan” bir şahıs üzerinden partimizi ve camiamızı sosyal medyada hedef göstermeye çalışmıştır. CHP’nin yalan, hile, entrika ve iftirayla közlenen politikası; hasım ve düşman bellediği MHP’yi değil, kendi evini ateşe boğacaktır. MHP’nin bacası eğri bile olsa dumanı doğru çıkar. açıklamalarında bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, şu ifadeleri kullandı;

“Çamur at, izi kalır.” CHP’nin Marksizm’den mülhem literatüründe baş tacı edilen siyaset düsturu; “Eğri otur, doğru söyle.” ise asla akla getirilmemesi gereken çağ dışı bir ilkedir.

Bu temel düstura uygun bir şekilde ismi lazım olmayan bir CHP genel başkan yardımcısı ve şakirtleri bir resme dayanarak “partimizle hiçbir alakası olmayan” bir şahıs üzerinden partimizi ve camiamızı sosyal medyada hedef göstermeye çalışmaktadır.

Görüldüğü gibi yalancılık ve iftiracılık; Türkiye’nin jakoben partisi CHP’nin mayasında, meşrebinde vardır. CHP’nin siyaset anlayışı çamur atma, kara çalma üzerine bina edilmiştir. CHP’nin politikasında dürüstlük ve ahlak, ulaşılması planlanan hedefler için ayak bağıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kadına karşı şiddete bakış açısı tüm kamuoyunca bilinmektedir. Sayın Genel Başkanımız, kadına karşı şiddeti her fırsatta çok sert bir dille eleştirmiş, bu konunun önlenmesi adına atılacak her adıma destek vereceğini defalarca dile getirmiştir.

6 Mart 2018 tarihinde TBMM Grup Toplantısında yapmış oldukları konuşmalarında; “Kadına yönelik şiddeti durdurmalı, katilleri ve şiddet faillerini toplumdan tecrit etmeliyiz. Hapisse hapis, hadımsa hadım, idamsa idam, neyse gereği yapılmalıdır.” ifadelerinde bulunmuştur.

Adı geçen şüpheli parti üyemiz değildir, partilimiz hiç olmamıştır. Tüm bunların bilinmesine rağmen CHP’nin yalan, hile, entrika ve iftirayla közlenen politikası; hasım ve düşman bellediği MHP’yi değil, kendi evini ateşe boğacaktır.

MHP’nin bacası eğri bile olsa dumanı doğru çıkar. CHP’nin bacasından ise sadece ateş, kin, nefret ve garez ve haset alevleri yükselir. Bu konuda Yıldırım Kaya’nın iftirası, Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisi dâhilinde midir?

Faik Öztrak'ın konuyu teferruatlı bir şekilde inceleyerek kamuoyuyla paylaşması zorunluluk haline gelmiştir. Görüldüğü gibi MHP’nin bacası tüterken, CHP’nin ocağı yangın yerine dönmüştür. MHP siyasette çözüm, sağduyu, sorumluluk; CHP ise sorun, kaos, kargaşa ve huzursuzluktur.

Kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen merhume Sema Esen’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz. Varsa fail veya faillerin yakalanıp adalete teslim edileceğinden ve adaletin gereğini yapacağından şüphemizin olmadığını kamuoyuna saygıyla duyururuz.''