Geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu tarafından yeni binalarının açılışı ve yeni üye katılımları gerçekleştiren Çeşme ve Menderes teşkilatlarının ardından, Kemalpaşa ve Karşıyaka’daki son yeni üye katılım törenleri dikkatleri MHP’nin üzerine çekti.

Tanrıkulu; “Güçlü ve Büyük Türkiye” İçin MHP’de Kenetleniyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu Selçuk ilçe teşkilatının yenilenen binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada; “Görüyoruz; ısmarlama anketler ısıtılıp ısıtılıp servis ediliyor, Türkiye düşmanlarının kuryeliğiyle Partimiz itibarsızlaştırmaya çalışılıyor. MHP’nin onurlu ve dik duruşunu, Millet Sevdasını hazmedemeyenler ve çizgisini kıramayanlar, Partimize yönelik her türlü algı operasyonunu sürdürseler de, artık bu oyunları Milletimiz, İzmirlilerimiz yemiyor!

Türkiye’nin her yerinde; Partimiz’e akın akın yeni katılımlar gerçekleşiyor.

Söz Konusu Vatansa, Gerisi Teferruattır

Daha bu hafta sonu; İzmir’de 2 bine yakın, Sakarya’da 2.500’ü aşkın Partimize yeni katılımlar gerçekleşti. İzmir’de; Kemalpaşa’da, Karşıyaka’da benim de katıldığım programlarda gerçekleşen katılımlarda gördüğüm odur ki; Partimiz’in Türkiye sevdası, birliğe daveti milletimizce de açık yüreklilikle benimsenmiştir. Bizim için söz konusu Vatansa, geri teferruattır. Ayrışmalardan yorulmuş vatandaşımız; ülkemizin bekası adına bir arada olmanın gerekliliğini görmüştür.O yüzdendir ki; önümüzdeki günlerde de göreceğiz, Partimize bu yeni katılımlar artarak devam edecektir.” diyerek, tarihimizin şanlı zaferlerle ve ülkemizin güç zamanlarında bütünleşmenin, bir olmanın örnekleriyle dolu olduğunu belirtti.

MHP Kilit Parti Konumunda

Milliyetçi Hareket Partisi’nin hassasiyetinin; vatanı her türlü belaya karşı savunmak, korumak, güçlü ve bir arada olan Türkiye olduğunu söyleyen Tanrıkulu, “Biz milletimiz ne diyor, ona bakarız. Sayın Genel Başkanımız’ın da ifade ettiği üzere; aklımız, fikrimiz Türkiye’dir. Bu süreçte MHP kilit Parti konumundadır. Her şeye muhalefet edeceğim anlayışında olanlar; Türkiye’nin topyekûn güvenli geleceği için artık bu çizgilerinden ayrılarak, milletin sesine kulak vermelidir.” dedi.

Selçuk ilçe teşkilatının yenilenen binasının açılış törenine katılan; İzmir il yöneticileri ve çok sayıda partilinin ifadeleri ‘gün beraber olma günü, bu beraberliğin çatısı da MHP’dir’ yönündeydi.