MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Kovid-19 salgınını fırsat bilen çevreler için, "Kamuoyunu asılsız beyan, veri ve söylemlerle yanıltmaya çalışan kesimlerin derin bir sessizliğe bürünmeleri dikkatlerden kaçmıyor." ifadelerini kullanan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, açıklamasında şunları kaydetti:

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ VE KAMU PERSOLİNE MÜTEŞEKKİRİZ

"Kovid-19 salgınına karşı en başından beri verdiğimiz mücadele, aşılama faaliyetlerinin artmasıyla yeni bir seviyeye ulaştı. İnşallah yakında daha büyük bir başarı sağlanabilecektir. Emeği geçen başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm kamu personeline müteşekkiriz.

Gelinen aşamada salgının yayılma hızı yavaşlatılmış, aşılamada 41 milyonun üzerine çıkılmıştır. Günlük aşılama sayısı ise muazzam bir çalışma ve uyumla 1,5 milyonu aşmıştır. Bu durum oldukça memnuniyet vericidir.

YAPTIKLARI REZİLLİKLER UNUTULMAYACAKTIR

Böylesi bir süreçte, adeta Kovid-19 virüsü ile beraber hareket eden, toplum sağlığı üzerinden sinsi ve siyasi hesaplar yaparak, kamuoyunu asılsız beyan, veri ve söylemlerle yanıltmaya çalışan kesimlerin derin bir sessizliğe bürünmeleri dikkatlerden kaçmıyor.

Devlet ve Millet olarak hep birlikte pandemiyle mücadele ederken, buna karşın Türkiye’nin mahfını arzulayan terör sevici olduğu bilinen kimi meslek örgütü sıfatını kullananlarla, aynı kesime çanak tutan bazı medya organlarının yaptıkları rezillikler elbette unutulmayacaktır.

Türkiye’nin görünmeyen düşmana karşı kesin zaferi yapılan resmî uyarılara uymaya devam etmekten geçiyor. Güzel günlerde sevdiklerimizle birlikte millet olarak huzur içerisinde yaşamaya devam edeceğimiz günler inşallah yakındır."