MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, gündeme ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu ve başını çektiği günümüz CHP’sinin, "Türkiye’nin karşısında PKK ile yan yana saf tuttuğu ve teröristlerin çağrısını talimat kabul edecek kadar iradesini kaybettiği, iftiralarını meclise taşıyacak kadar alçaldığı, Atatürk’ün CHP’si olmaktan çok uzakta olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır." diyen Büyükataman, tutuklu terörist Demirtaş'ın da aynı alçak terör propagandasına dâhil olduğu söyledi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın açıklaması ise şöyle;

PKK PROPAGANDASINA DESTEK OLMAKTADIRLAR

"Türkiye Cumhuriyeti’nin kararlılıkla süren terörle mücadelesi eli kanlı terör örgütlerine darbe üstüne darbe indirmektedir. Güvenlik güçlerimiz görevini kahramanca yürütmekte ve hain teröristlere kök söktürmektedir.

TSK'nın terörle mücadelesi kesintisiz devam ederken terör örgütü sözcülüğüne soyunan HDP, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı ve CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu,  utanmadan Türkiye "kimyasal silah kullandı" yalanını dillendirerek PKK propagandasına destek olmaktadırlar.

Daha önce defalarca kapatılması gerektiğini söylediğimiz Türk Tabipler Birliği’nin Başkanı Şebnem Korur Fidancı’nın bölücü terör örgütü PKK’nın kanalında Türkiye’ye iftira atması bu konuda MHP’nin ne derece haklı olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. 

TÜRKİYE CUMHURİYETİ'Nİ SUÇLAYARAK MUHALEFETİ SES ÇIKARMAYA DAVET ETMİŞTİR

Kemal Kılıçdaroğlu’nun sürekli “bize oy verin serbest bırakalım” dediği tutuklu terörist cve Türkiye Cumhuriyeti’ni “kimyasal silah” kullanmakla suçlayarak muhalefeti ses çıkarmaya davet etmiştir.

Terörist Demirtaş’ın iftiralarına destek çok gecikmeden CHP saflarından gelmiş, CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu PKK’nın yalanlarını meclis gündemine taşıyacağını söyleyerek terör örgütüne can suyu vermiş,  sözcülüğüne soyunmuştur.

Kılıçdaroğlu CHP’sinin, Türkiye’nin karşısında PKK ile yan yana saf tuttuğu ve teröristlerin çağrısını talimat kabul edecek kadar iradesini kaybettiği, iftiralarını meclise taşıyacak kadar alçaldığı, Atatürk’ün CHP’si olmaktan çok uzakta olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır."