MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, son dönemde muhalif bazı isimlerin MHP'de fitne oluşturma ve kendi faaliyetlerini örtbas etme amaçlı algı operasyonu yaratma çabaları üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak cevap verdi.

Büyükataman'ın açıklaması şu şekilde:

15 Temmuz'daki kahpe darbe girişiminin ardından sesi kesilen Okyanus ötesinin, MHP çevrelerine attığı kozalar yeniden baş göstermeye ve fitne ateşine odun atmaya kaldıkları yerden devam etmektedirler. Fitneçağ isimli gazetede her gün bir başka kişi çıkıp Ülkücülere operasyon yapılıyor nidaları atmaktadır.

Öncelikle Türk milletine sahip çıkan, vatanın birliği ve dirliği için gözünü kırpmadan darbe gecesi darbeye karşı ilk irade koyan Türk milletinin lideri Devlet Bahçeli, vatana, demokrasiye ve kardeşlik hukukumuza sahip çıkarak milyonların takdirini alırken ülkücüleri sahipsiz bırakması mümkün müdür? Devlet Bahçeli'nin liderliğinde tek bir ülkücü mağdur edilmemiş ve edilmeyecektir.

Ancak milliyetçi ülkücü hareketle ilgili beylik laflar sarf eden şahıslar kendi yol arkadaşlarına sahip çıkmaktan aciz, yola çıktıkları arkadaşları tarafından yolda bırakılmakla itham edilen kişilerdir. Bu kişilerin Milliyetçi Harekete ve onun değerli liderine söyleyecekleri bir şey yoktur.

Tekrar söyleyecek olursak bir tarafta milyonların alkışladığı bir lider, diğer tarafta yol arkadaşlarının kınadığı isimler...

Öte yandan Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli hiçbir zaman FETÖ yapılanmasıyla en ufak bir yakın ilişki içerisinde olmamıştır. Ülkücülere sahip çıkılmadığını iddia edenlerse hemen her fırsatta bu yapının faaliyetlerinde boy göstermişlerdir. Zaman Gazetesi kokteylleri, Türkçe Olimpiyatları diye adlandırılan ancak Türk'e faydası olmayan etkinlikler bu şahısların uğrak yerleridir.

Ülkücüler sizlerin cemaziyelevvelini gayet iyi bilmektedir. O yüzden şimdi hadi başka kapıya.