Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman,"Bizim için yok hükmünde olan Altay’ın akıl babaları bilmeli ki değil Milliyetçi Hareket’in Sayın Genel Başkanı’nı, herhangi bir Ülkücü’yü hücrelere kapatma rüyaları görenlerin, rüyalarını kâbusa çevirecek güç de, irade de Türk Milliyetçilerinde mevcuttur."dedi.

MHP'li Büyükataman sosyal medya hesabı Twitter'dan CHP'li Engin Altay'a sert açıklamalarda bulundu.

Büyükataman'ın açıklamaları şu şekilde:

CHP’nin haddini ve kendini bilmezler kervanına Engin Altay denen ruhunu şeytana satmış, siyasetini dış güçlere ipotek etmiş şahıs da katılmıştır.

31 Mart sonrası için dışarıda planlanan senaryolardan güç alarak sevinçten aklını yitiren olan bu zat, sarhoş eşeğin aslana saldırması misali Milliyetçi Hareket’in Sayın Genel Başkanı’na söz söylemeye cüret etmektedir.

“31 Mart sadece yerel seçimdir, beka seçimi değildir.” diyenler 31 Mart sonrası için hazırlıklarını yapmış, 1980 öncesi gelenekleri gibi şimdiden “sözde halk mahkemeleri” kurmuş ve idam fermanları imzalamış gözükmektedir.

Türkiye’yi karıştırmak için 31 Mart akşamını bekleyenler, 24 Haziran 2018 akşamında olduğu gibi saklandıkları delikten çıkamayacaktır.

CHP’li Altay geçmişi unutmuş gözükmektedir. Bizler vatan için tabutluklarda işkence görmüş, 12 Eylül’ün vicdansız, iftiracı savcısının imzaladığı idam fermanlarını yırtmış, binlerce insanını toprağa vermiş bir Hareket’iz.

Bizim için yok hükmünde olan Altay’ın akıl babaları bilmeli ki değil Milliyetçi Hareket’in Sayın Genel Başkanı’nı, herhangi bir Ülkücü’yü hücrelere kapatma rüyaları görenlerin, rüyalarını kâbusa çevirecek güç de, irade de Türk Milliyetçilerinde mevcuttur.