MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman "Tabir caizse Uganda'daki kırmızı toto'lu tavşanla ilgili kitap yazmış olan stratejist Profesör, "kamuda FETÖCÜLER duruyor ülkücü kıyımı yapılıyor" diyerek Fitneçağ Gazetesine beyanat verenler kervanına katılmışlar. Bu zat FETÖ ile ilgili bu zamana kadar tek bir açıklama yapmış mıdır, bu tehlikeye işaret eden tek bir kitap yazmış mıdır? Hayır. Şimdi ne oldu da aklına geldi."

İsmet Büyükataman'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

Tabir caizse Uganda'daki kırmızı toto'lu tavşanla ilgili kitap yazmış olan stratejist Profesör, "kamuda FETÖCÜLER duruyor ülkücü kıyımı yapılıyor" diyerek Fitneçağ Gazetesine beyanat verenler kervanına katılmışlar.

Bu zat FETÖ ile ilgili bu zamana kadar tek bir açıklama yapmış mıdır, bu tehlikeye işaret eden tek bir kitap yazmış mıdır? Hayır.

Şimdi ne oldu da aklına geldi.

Fitneçağ'ın vazgeçilmez Prof'u ülkemize ve milletimize darbenin en önemli ayağını teşkil eden MHP'yi işgal planı yapanlarla korsan kurultay düzenlerken bu işleri öngörememiş midir? Bu nasıl stratejik akıldır? Ya da daha kötüsü bunlar öngörülmüş olmasına rağmen bile bile mi bu yapıya hizmet edilmiştir?