MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül twitter adresinden açıklamalarda bulundu.

Levent Bülbül'ün açıklaması şu şekilde:

CHP’li Engin Altay’ın partimize, Sayın Genel Başkanımıza yönelik çok ağır, ahlaki seviyeleri aşan ifadelerini ayaklarımızın altında çiğniyoruz.

Asıl rezillik, asıl seviyesizlik, asıl müfterilik; PKK'yı terör örgütü görmeyenlerle kader ve güç birliği yapmaktır.

Meydanlarda bebek katili Apo'nun heykelini dikeceğim diyen, Kobani eylemlerinde verdiği talimatla ülkede isyan faaliyeti ortaya çıkmasına sebep olup 35 ili yakıp yıkan ve ölümlere sebep olan Selahattin Demirtaş için seferber olmaktır asıl rezillik ve seviyesizlik.

Yine PKK’lı terörist Sakine Cansız’a sahip çıkan ve arkasından ona ağıt yakan ve DHKP-C başta olmak üzere bütün aşırı sol terör örgütleri ve terör odaklarıyla iç içe olan CHP İstanbul İl Başkanına sahip çıkmak ve onu desteklemektir…

Rezillik ve seviyesizlik arıyorsak; PKK'nın Suriye kolu olan PYD ve YPG'yi halk kahramanı yerel güçler olarak görmek ve ona yönelik yapılan operasyonlarda, örneğin; Zeytindalı Operasyonunda Afrin'in merkezine girilmesin diyerek, PKK'lı teröristlere sahip çıkmaya çalışmaktır.

Türk devletini Hendek Operasyonlarında savaş suçu işlemekle suçlayan, Zeytindalı Operasyonunu halk sağlığı sorunu olarak gören ve PKK'yı terör örgütü olarak kabul etmeyen Tabipler Birliği üst yönetimine sahip çıkmaktır asıl rezillik ve seviyesizlik.

Ülkemize düşman bütün yapılara karşı yürütülen mücadelelerde destan yazan İHA ve SİHA’larımızın Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesine masum halkı bombaladığı yönünde iftiralar atmaktır, rezillik ve seviyesizlik.

251 Şehit ve 2194 gazimizin olduğu, 15 Temmuz hain darbe girişimine, bu darbe girişimiyle alakalı olarak, bunun bir kontrollü darbe olduğunu ifade etmek ve adeta FETÖ ile ağız birliği yaparak, onlara sahip çıkar duruma gelmektir, asıl rezillik ve seviyesizlik.

10 Kasım’da Anıtkabir’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önünde eğilip arkasından terörist Seyit Rıza’nın heykeli önünde, Tunceli’de saygı duruşunda bulunmaktır asıl rezillik ve seviyesizlik.

Terörist cenazelerine katılıp, tabutlarına omuz vermektir...

Bebek katilinin posterleriyle Atatürk posterlerinin yan yana geldiği mitinglerde güle oynaya o mitingleri yapıp kol kola, omuz omuza o teröristle, o terör sevicilerle beraber olmaktır, rezillik ve seviyesizlik.

Ermenistan’ın işgal ettiği topraklardan çıkarılmaya çalışıldığı Karabağ harekatının daha ilk saatlerinde Türkiye’den askeri yardım gittiğini kaygıyla izlediğini ifade etmektir, asıl rezillik ve seviyesizlik.

Şehit Savcımız Mehmet Selim Kiraz’ın katillerine, DHKP-C’li teröristlere sahip çıkmak ve sahip çıkanları himaye etmektir, asıl rezillik, asıl seviyesizlik.

CHP'nin son gelişmeyle Cumhuriyetimizin kurucu değerlerini ve Anayasamızın değiştirilemez maddelerini tamamen yok edecek şekilde terör örgütünün gündemine teslim olan bir anayasa görüşmeleri sürecine de dahil olduğunun ortaya çıktığı bugün, MHP'ye karşı tüm ifadeleri bühtandır

Milliyetçi Hareket Partisi her zaman Türk milletinin, Türk devletinin, hukukun ve demokrasinin yanında yer almıştır.

Bizler, Türk milliyetçiliğini demokrasinin ikiz kardeşi olarak görmekteyiz