MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu; "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatıyla Adım Adım 2023 İl ve İlçe Programları kapsamında 81 il ve 966 ilçede vatandaşlarımızla buluştuk, 8 Ekim’den bu yana da Adım Adım 2023 Köyüm Benim Programlarıyle ülkemizin en ücra köşesinde milletimizle bir araya geldik." ifadesini kullandı. Aynı zamanda; Parti politikalarını, Türkiye ve dünya gerçeklerini anlattıklarını ve milletimizin talep ve beklentilerini yerine getirmek icin caba sarfettiklerini belirten Aksu, Milliyetçi Hareket Partisi’nin bugün daha güçlü ve hazırlıklı olduğunu söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Aksu yaptığı konuşmasında, parti olarak kadınlarımızın hak ve hukukunu savunmaya devam edeceklerini söyledi. Türk kadınının hepimizin yüz akı oldugunu, kadınların tarihin her döneminde üstlendikleri sorumlulukları feragat simgesi bir anlayışla yerine getirdiklerini, Anadoluda var oluş sırrımızın Türk kadınının şerefli mücadelesinde saklı olduğunu, Türkiye”nin geleceğinin Türk kadınının yapacağı değerli çalışma ve katkılara bağlı olduğunu, nüfusun yarisina sahip olan kadınlarin ekonomik, sosyal ve siyasi alanda da yer almasını, karar mekanizmalarında daha fazla yer alması gerektiğini ifade eden Aksu, "Parti olarak kadınlarımızın hak ve hukukunu savunmaya devam edeceğiz" dedi.

Aksu; “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılı olan 2023’te yapılacak seçimler MHP’nin ve Cumhur İttifakı’nın yeni bir zaferi ile sonuçlanacaktır.” dedi.

Konuşmasında, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile siyasi ve ekonomik istikrarın süreceğini ve Türkiye’nin yükseldikçe yükseleceğini ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Aksu konuşmasına şöyle devam etti:

“Cumhuriyet'in yeni yüzyılının, Türk ve Türkiye Yüzyılı olacağına inanıyoruz. Zaman Türkiye zamanıdır.

Türkiye ekonomide toparlandıkça, terörle mücadelede destan yazdıkça, dış politikada belirleyici aktör haline geldikçe Türkiye’ye yönelik kuşatma çabası da sertleşmektedir.
Geldiğimiz noktada bazı sorunlarımız olsa da üretim çarkları tüm hızıyla dönmekte, ekonomi büyümektedir.

Cumhur İttifakı birlikteliğinde aşılamayacak sorunumuz, çözülemeyecek problemimiz bulunmamaktadır.

Aksu. yarın yapılacak Aday Belli Karar Net Elazığ Mitingine de Elazığlıları ve tüm vatandaşları davet etti.

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gül; aile biriminin temel taşı olan kadınlarımızın daha da güçlenmesi için gayret gösterdiklerini belirterek, 2023 seçimlerine giderken kadınlarımızın üstleneceği görevlerin çok daha etkili olduğunu ifade etti.