İhanet anayasasında köşeye sıkışan Kılıçdaroğlu’nun hem gündem değiştirmek hem de işbirliği yaptığı Kandil, HDP ve Fetö’ye diyet ödemek için MHP’ye saldırdığını söyleyen Akçay, “Türk Milleti, CHP’nin HDP, İP ve SP ile hazırladığı ihanet anayasasına büyük tepki göstermiştir. İhanet anayasasıyla köşeye sıkışan Kılıçdaroğlu hem gündemi değiştirmek hem de işbirliği yaptığı Fetö, Kandil ve HDP’ye diyet ödemek için MHP’ye ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye saldırmaktadır.” dedi.

Çete görmek isteyenlerin CHP Genel Merkezine bakması gerektiğini söyleyen Akçay, “CHP’li Muharrem İnce ‘CHP Genel Merkezinde bir çete olduğunu, bu çetenin para pul, yalan dolan ve kumpas işlerine baktığını söylemiştir. CHP’li Engin Altay eğer çete arıyorsa CHP Genel Merkezine bakmalıdır. CHP’nin başında Kılıçdaroğlu vardır. Bu çetinin başında kim vardır? CHP’li Altay’dan bu sorunun cevabını bekliyoruz.” dedi.

CHP’li Altay’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik açıklamalarını eleştiren MHP’li Akçay, “ Asıl seviyesizlik terör örgütleriyle işbirliği yapmak, terör örgütlerine sahip çıkmaktır. CHP’li Engin Altay seviyesizlik arıyorsa terör örgütleriyle işbirliği yapan, Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşan, Kandil, Pensilvanya ve Beyaz Saray’dan iktidar dilenen Kılıçdaroğlu’na bakmalıdır.” dedi.

Kılıçdaroğlu Fetö, Kandil ve HDP’ye diyet borcu ödüyor.
Kılıçdaroğlu’nun Fetö, Kandil ve HDP’ye diyet borcu ödediğini söyleyen MHP’li Akçay, “Kılıçdaroğlu’nun fetö kumpasıyla CHP’nin başına getirilmesiyle birlikte CHP’de büyük bir dönüşüm yaşanmış, milli hassasiyeti olanlar tasfiye edilirken Kandil, HDP ve fetö destekçileri yönetime getirilmiş, CHP terör destekçilerinin ve Türkiye düşmanlarının toplanma merkezi haline gelmiştir. Kılıçdaroğlu, her fırsatta seçimlerde işbirliği yaptığı Fetö, Kandil ve HDP’ye diyet borcu ödemektedir.” dedi.

Kılıçdaroğlu teröristleri masum gösterip yargıya baskı yapıyor
Kılıçdaroğlu’nun terörist Demirtaş ve Fetö tutuklusu Kavala’yı düşünce suçlusu şeklinde nitelendirerek masumlaştırmaya çalıştığını söyleyen Akçay, “Kılıçdaroğlu 17 Kasım 2020’deki Grup toplantısında ceza ve güvenlik tedbirlerinin infazı hakkındaki düzenlemeye atıfta bulunarak mafya liderleri serbest bırakılırken düşünce suçlularının serbest bırakılmadığını söylemiştir. Kılıçdaroğlu’nun düşünce suçluları diye masumlaştırmaya çalıştıkları terörist Selahattin Demirtaş, fetö’den yargılanan Osman Kavala gibi pkk ve fetö destekçileridir. Her fırsatta terör örgütlerine destek veren Kılıçdaroğlu şimdi de düşüncü suçlusu diyerek teröristleri ve terör destekçilerini masumlaştırmaya çalışmaktadır.” dedi.

Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu ilkelerine savaş açmıştır
Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu ilkelerine savaş açtığını söyleyen Akçay, “ YPG’yi terör örgütü olarak görmeyen Kılıçdaroğlu, Diyabakır’da hendek kazan pkk’lı teröristlere “barikat kuran arkadaşlar” diyerek sahiplenmiş, her fırsatta terör örgütlerine sahip çıkarak Türkiye’nin terörle mücadelesini her fırsatta baltalamaya çalışmıştır. Kılıçdaroğlu pkk terör örgütüne yakınlığıyla bilinen bir televizyon kanalında ‘ Anayasa’nın ilk üç maddesinin değiştirilmesi gerektiğini, Anayasa’dan ‘Türk’ kelimesinin çıkarılmasını gerektiğini’ söylemiştir. Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin HDP, İP ve SP ile birlikte hazırladığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu ilkelerine değiştirmeye yönelik ihanet Anayasası taslağı deşifre olmuştur. İhanet Anayasası çalışmasının ortaya çıkmasıyla köşeye sıkışan Kılıçdaroğlu hem gündemi değiştirmek hem de hem Pensilvanya, Kandil ve HDP’ye diyet borcunu ödemek için Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye saldırmaktadır. Anlaşılan o dur ki, Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, ihanetin merkezi haline gelmiştir. Kılıçdaroğlu’nun çırpınışları nafiledir. Takke düşmüş, kel görünmüştür. Türk Milleti, terör örgütleriyle işbirliği yapan, Türkiye Cumhuriyetinin kurucu ilkelerine savaş açarak Anayasa’nın ilk üç maddesini değiştirmeye çalışan Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin ihanetini görmüştür.” dedi.

Beyaz Saray Dilencisi
Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin Beyaz Saray’dan iktidar dilendiğini söyleyen MHP’li Akçay, “ABD Başkanı Biden ‘Türkiye’de muhalefeti destekleyerek Erdoğan’ı iktidardan indirmeliyiz.’ derken ağzını açmayan Kılıçdaroğlu, ABD’de resmi seçim sonuçları açıklanmadan sosyal medya üzerinden Biden’ı kutlayarak adeta “Beni unutmayın, Türkiye’ye operasyon yapmak için bizi kullanın.” mesajı vermiştir. Anlaşılan odur ki, Türk Milletinden umudunu kesen Kılıçdaroğlu Beyaz Saray’dan iktidar dilenmektedir.” dedi.

Kılıçdaroğlu’na Engin Altay gibi bir grup başkanvekili yakışır
CHP’li Engin Altay’ın ‘Demirtaş’ı terörist olarak görmüyoruz’ şeklindeki açıklamasını eleştiren MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “ CHP Grup Başkanvekili Engin Altay yaptığı basın açıklamasında Selahattin Demirtaş’ı terörist olarak görmediklerini söylemiştir. Engin Altay’ın bu açıklaması bizi şaşırtmamıştır. YPG’yi terör örgütü olarak görmeyen, pkk’lı teröristlere arkadaşlar diyen, Kandil ve fetö ile işbirliği yapan Kılıçdaroğlu’na da böyle bir grup başkanvekili yakışır.” dedi.

CHP’li Altay seviyesizlik görmek istiyorsa önce kendine sonra Kılıçdaroğlu’na bakmalıdır
CHP’li Altay’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik açıklamasını eleştiren Akçay, “ CHP’li Engin Altay Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Alaattin Çakıcı ile ilgili açıklamalarını seviyesizlik ve çukur siyaseti olarak değerlendirmiş. Asıl seviyesizlik terör örgütleriyle işbirliği yapmak, terör örgütlerine sahip çıkmaktır. Asıl seviyesizlik Türkiye düşmanlarının ağızıyla konuşmaktır. CHP’li Engin Altay seviyesizlik görmek istiyorsa önce kendine sonra terör örgütleriyle işbirliği yapan, Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşan, Kandil, Pensilvanya ve yabancı başkentlerden iktidar dilenen Kılıçdaroğlu’na bakmalıdır. CHP’li Engin Altay eğer çukur siyasetçisi arıyorsa Diyarbakır’da hendek kazan teröristlere “barikat kuran arkadaşlar” diyen Kılıçdaroğlu’na bakmalıdır.” dedi.

CHP’li Altay çete arıyorsa CHP Genel Merkezine bakmalıdır.
CHP’li Altay’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik açıklamalarını eleştiren MHP’li Akçay, “ CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ‘ CHP Genel Merkezinde çöreklenmiş bir çete var. Para pul işlerinde de bu çete var, dedikodularda, kumpaslarda, yalan dolanda da bu çete var. Bana da bu çete tarafından kumpas kuruldu. Bu çeteyi CHP Genel Merkezi’nden def etmemiz lazım.’ demiştir. Dolayısıyla CHP’li Altay çete görmek istiyorsa CHP Genel Merkezine bakmalıdır. CHP’nin başında Kılıçdaroğlu vardır. Bu çetenin başında kim vardır? Bu çetenin lideri kimdir? CHP’li Altay’dan bu soruların cevabını bekliyoruz.” dedi.