SAMSUN (AA) - MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadelede yanlış yapılmaması gerektiğini belirterek, "Yapılacak yanlış bir mücadele FETÖ’nün ekmeğine yağ sürer." dedi.

Usta, Havza ilçesinde partilerle bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Partisinin ilçe başkanlığında vatandaşların sorunlarını dinleyen Usta, MHP'nin milletin ve devletin varlığı için 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana kararlı adımlar atmaya devam ettiğini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin darbe gecesi herkes bir yerlere saklanırken, sabaha kadar genel merkezde gelişmeleri taklip ettiğini vurgulayan Usta, şöyle konuştu:

"Bu darbe başarılı olsaydı ülke elimizden kayıp gitmişti. Sonrasında biz değerlendirmelerini yaptık, bu mücadelenin doğru düzgün gitmesi lazım, adil gitmesi lazım, suçsuz olan insanların ceza çekmemesi lazım dedik. Suçsuz olan insanların sadece ailelerinin cezalandırılması değil, yapılacak yanlış bir mücadele Türkiye’nin 10 -20 yıllarını riske atar. Böyle bir mücadele FETÖ’nün ekmeğine yağ sürer. Biz vicdan sahibi insanlarız elbette ülkenin geleceğini ilgilendiren konuları gündeme getireceğiz."

Usta, buradaki programın ardından ziyaret ettiği esnafların bayramlarını tebrik etti.