MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı'nda düzenlenen buluşma ve kaynaşma yemeğine katıldı.

Karakaya, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dış politika, terörle mücadele, sanayi ve teknolojide yaptığı atılımların örtbas edilmeye, karartılarak milletin kafasının karıştırılmaya çalışıldığını söyledi.

TCG Anadolu gemisine değinen Karakaya, "Bu gemi donanmamızın bu zamana kadarki en büyük envanteri oldu. Muharebe tarihimizin en büyük gemisi. Aynı zamanda insani yardım açısından devasa bir gemi. Tüm dünya bunu konuştu. 10 gün sonra Karadeniz'de bulunan doğal gaz. 'Yalan.' diyorlardı. 'Bu bir seçim hazırlığı.' diyorlardı. 6, 7 yılda tamamlanacak bir proje 3,5 yıldan kısa sürede tamamlandı." dedi.

Karakaya, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye'nin kader seçimi olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Çoluğumuzu, çocuğumuzu, geleceğimizi, bekamızı düşünmek zorundayız. 2021 yılında Türkiye yüzde 11 büyüyerek son 50 yılın en büyük büyümesini yaşadı. Fiyatlar arttı ama en son mart ayı enflasyonu yüzde 85'lerden yüzde 50'lere geriledi. Üretim ekonomisi destekleniyor. Elbette sıkıntılar var mı, var. Ama rota doğru yöne döndü ve ekonomi de toparlanmaya başladı. Şu seçimden sonra her şeyin daha yerli yerine oturacağından şüpheniz olmasın. Bu ülke bizim. Bu ülkeye sahip çıkmamız lazım. Bugün bu ülkenin bekasını düşünen, onun için adım atan Cumhur İttifakı'dır."

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de ilçe ve ülke için çalışacaklarını dile getirerek, "Bayramda üç gün boyunca bütün mahalle muhtarlarımızı dolaştık. Size söz veriyorum. Şahsım ve Gölbaşılılar adına söz veriyorum, üç hilali ve Cumhurbaşkanımızı tekrar en tepeye seçeceğiz." diye konuştu.

Buluşma ve kaynaşma yemeğine, Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.