"İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Siirt'te esnaf ziyaretinde bulundu, partililerle bir araya geldi. Akşener'in ziyareti kapsamında uğradığı bir dükkanda skandal bir olay yaşandı. Cemil Taşkesen isimli esnaf görünümlü provokatör alenen bölücülük çağrısı yaparak kürdistan naraları attı.

AKŞENER'İN YÜZÜNE SÖYLEDİ: SENİN BULUNDUĞUN YER KÜRDİSTAN

Taşkesen, 'Kimliğimiz inkar ediliyor, Kürdistan inkar ediliyor, biz buna karşıyız. Senin bulunduğun yer kürdistan. Biz varız, senin bulunduğun yer de kürdistan. Ama ne yazık ki bu Meclis'te inkar ediliyor' şeklinde haddini aşan skandal bölücü ifadeler kullandı.

BÖLÜCÜ PROVOKATÖRE HADDİNİ BİLDİREMEDİ AKSİNE KÜRDİSTAN DİYE TARİF EDEBİLİRSİN DEDİ

Bölücü bir ağızla konuşan esnaf görünümlü provokatöre haddini bildiremeyen, sözde milliyetçi kökenli bir partinin lideri olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'Seni inkar eden yok. Sen burayı Kürdistan olarak tariflersen, tarifleyebilirsin başkası için de farklıdır. Güzel kardeşim, biz bu ülkenin sınırları içerisinde, bu Anadolu coğrafyasında pekçok etnik aidiyet var, pekçok mezhepsel aidiyetler var. Bunlarla ilgili biz birmiyiz, bütünmüyüz ona bak sen. Seni inkar eden yok' dedi.

HABİS BÖLÜCÜLER ZİLLET İTTİFAKI'NDAN YÜZ BULUYOR

Böyle habis düşüncülere sahip bölücülerin, İP'in Zillet İttifakı çatısı altında CHP ile birlikte terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP ile ortaklık yürütmesinden yüz bularak Türkiye Cumhuriyeti'nin birliğine ve bütünlüğüne, Anayasa'nın ilk 3 maddesine dil uzattıkları gözler önüne serildi. Milliyetçi olduğunu iddia edip, terör örgütünün siyasi kanadının da içerisinde yer aldığı zillet ittifakında bulunan partinin Genel Başkanı Meral Akşener, kürdistan naraları atan bölücü Cemil Taşkesen'e gereken cevabı verememesi, aksine onaylaması birçok kesimin tepkisini çekerken toplum vicdanını da yaraladı.

'GEREKEN YAPILSIN, TUTUKLANSIN'

Akşener'in Siirt ziyaretinde 'Biz varız, senin bulunduğun yer de Kürdistan. Ama ne yazık ki bu Meclis'te inkar ediliyor' ifadelerini kullanarak alenen bölücülük çağrısı yapan Cemil Taşkesen isimli provokatör ile ilgili sosyal medyada 'gereken yapılsın, tutuklansın' çağrıları da dolaşıma girdi.",