Bir dizi programa katılmak üzere Karaman'ın Ermenek ilçesine gelen Bakan Elvan, kendi ismini taşıyan ilçe meydanında düzenlenen toplu açılış töreninde, artık Türkiye'nin başka bir Türkiye olduğunu belirtti. 

Türkiye'nin, dünyada söz sahibi olan, gücüne güç katan, her geçen gün daha da büyüyen ve güçlenen ülke olduğunu aktaran Elvan, yapılanlarla gurur duyulması gerektiğini ifade etti.

Elvan, Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe düşmanların da arttığını vurgulayarak, şunları söyledi: 

"Türkiye'ye karşı saldırıların ve husumet besleyenlerin sayısı artıyor. Bir taraftan PKK, DEAŞ, FETÖ terör örgütüyle mücadele ediyoruz. Diğer taraftan bir çok ülkedeki yazılı ve görsel basının yalan yanlış Türkiye üzerinde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan üzerinde oyun oynamak istediklerini görüyoruz. Bu millet dik durdukça, bize karşı mücadele edenlere, bize karşı kin besleyenlere, bize karşı terör örgütlerini taşeron olarak kullananlara karşı sizin güçlü desteğinizle mücadelemiz devam edecek ve başaracağız."

Millete ve halka güvendiklerini anlatan Elvan, "Bu millette güçlü yürek, vatan ve bayrak sevgisi oldukça Allah'ın izniyle sırtımız yere gelmez. Yeter ki siz bizim önümüzü açın. Biz Türkiye olarak büyüdükçe büyüyeceğiz, güçlendikçe güçleneceğiz." diye konuştu. 

- "Hep birlikte Türkiye olmalıyız"

Türkiye’ye karşı mücadele edenlere yönelik bir ve beraber olunması gerektiğini aktaran Elvan, "Birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı asla eksik etmemeliyiz, daha da güçlendirmeliyiz, kenetlenmeliyiz. Hep birlikte Türkiye olmalıyız. Bu vatan bizim. Başka gidecek yerimiz yok. Onun için bu vatanımıza, devletimize, al bayrağımıza hep birlikte sahip çıkacağız. Biz yatırımlarımızı yaparız. Allah'ın izniyle yapamayacağımız hiçbir şey yok. Hepsini yaparız, hiç merak etmeyin.” diye konuştu.

- "Biz sizlerin hizmetkarı olmak için yola çıktık."

Bakan Elvan, valilerin kapısının 24 saat açık olduğuna işaret ederek, "Valilerimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız 7 gün 24 saat vatandaşın emrinde ve hizmetindedir. Bizdeki hizmet anlayışı budur. Valimizin kapısı 24 saat açık. Gece, gündüz cumartesi, pazar açık. Biz sizlerin hizmetkarı olmak için yola çıktık, efendisi olmak için değil. Ne gerekiyorsa yapacağız. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Elvan, daha sonra butona basarak, toplu açılış törenini gerçekleştirdi.