Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Aziziye İlçe Başkanlığınca düzenlenen yaklaşık 1000 e yakın davetlinin katıldığı programda, MHP’ye katılan yaklaşık 400 kişiye parti rozetleri takıldı.

Yapılan programa MHP Erzurum il başkanı Naim Karataş, Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Haktan Genç, MHP Aziziye İlçe Başkanı Murat Karataş, Palandöken İçe Başkanı Ünsal Kızılyar, Yakutiye İlçe Başkanı Uğur Pasin, Horasan İlçe Başkanı Köksal Çerçi, Aşkale İlçe Başkanı Toksöz Kartal, MHP Erzurum İl Yönetimi, Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Yapılan programda konuşan il başkanı Karataş, “Gidenler partimizden bir şey götürmemiştir, ancak gelenler çok şey katmıştır” dedi.

İl Başkanı Karataş, “Programımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Varlığınızla bizleri onurlandırdınız. Son zamanlarda basında yer alan sahte haberlere aldırış etmemenizi ümit ediyorum. Bu yalan ve iftira dolu haberler asla umudunuzu kırmasın. Bunlar yalandan ibaret olup, asla gerçeği yansıtmamaktadır.

Basında 250 lerle ifade edilen sanal istifaların gerçek rakamlarını seçim kurulundan almış bulunmaktayız. Elimizdeki belgelere göre iki elin parmak sayısını geçmeyen gerçekler, birileri tarafından kendilerini kandırmak ve de rahatlatmak için oldukça abartılmıştır.

Yakın zamanda bunları basınla paylaşacağız. Ülkücü harekete bu şekilde zarar vereceklerini umut edenler asla umduklarını bulamayacaklardır. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Unutmayalım ki; Varlıları bir şey kazandırmayanların, yoklukları bir şey kaybettirmez. Biz liderimizin yanında ki vakarlı duruşumuzla yolumuza aynı hızla devam etmekteyiz. Hedefimize ulaşmak için her türlü zorluğa göğüs gereceğiz.

Bugün burada 400 yakın kişi partimize katılmışlardır. Hepsine hoşgeldiniz diyorum. Hepsinin başımızın üstünde yeri vardır. Artık hepsi birer ülküdaşımız partilimiz kardeşimiz olmuştur. Unutulmasın biz bizimle yola devam edenleri asla yarı yolda bırakmayız. Ekmeğimizi suyumuzu bölüp ihanet çemberinin karşısına çıkmayı çok iyi biliriz.

Tekrar programımıza katılan siz değerli dava arkadaşlarımı ve partimize yeni katılan ülküdaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” Dedi.