Fuat Avni'nin dün ortaya attığı "Bilal Erdoğan yurt dışına yüklü miktarda para ile çıktı" iddiası Ankara kulislerine bomba gibi düşmüştü. AKP kanadından Bilal Erdoğan'ın yüksek lisans için İtalya'ya gittiği duyurulmuştu. Ancak Fuat Avni iddialarını sürdürdü. İnternet fenomeni Fuat Avni, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kastederek "Sadece Bilal'i göndermekle yetinmedi. Gizli kasası olarak kullandığı bazı isimleri de kimseye fark ettirmeden yurt dışına kaçırıyor." dedi.

İşte Fuat Avni'nin son iddiaları;

"Y..., çözüm sürecinde işlenen suçlara dair raporlar gelince bocalamış, suçu bürokrasiye ve askere yıkmak için Ala'yı devreye sokmuştu. Ala'nın açıklamaları sonrası İsrafsaray'a akın eden birçok bürokrat 'Ne denildiyse onu yaptık' diye sitem etmişlerdi.

Yargı mensupları başta olmak üzere birçok bürokrat düştükleri bataklıktan kurtulmak için çırpınsa da Y....'in baskısı sürüyor. Sabahın erken saatinde İsrafsaray karıştı. 'Bilal'in gitmesinin deşifre edilmesi bürokraside infial oluşturur' dediler. Korktukları başlarına geldi. Öğlene kadar Başbakanlık, Adalet, İç işleri ve Dış İşleri bürokratlarının bağlantıları İsrafsaray'a akın etti. Y.....'in avaneleri, 'Artık bu işte olmak istemiyoruz' diye korkuya kapılmış olanları ikna etmeye çalışıyor. Y.... Bilal'i göndermekle yetinmedi. Gizli kasası olarak kullandığı bazı isimleri de kimseye fark ettirmeden yurt dışına kaçırıyor. Y..., ekibini ve ailesini tek tek kurtarma derdine düşmüşken içine battığı pisliği de kaçış imkanı olmayan bürokratlara temizletiyor. Sinirlioğlu, Kasırga, İpek, Altınok ve Ala'nın vaatleri artık kimseye inandırıcı gelmiyor.

Kullandıkları herkes yüzüstü bırakılacak. Y.... ve ailesi keyif sürerken olan geride kalan yargı mensupları ve bürokratlara olacak. Herkes tehlikenin farkında."