Bu köşede "Ali Serim kim?" diye seri bir şekilde yazılar yazdık. PKK açılımlarını, PKK'lı sözde sanatçıları, Erdoğan'ı öven, Kürdistan haber sitelerinde yazılar yazan, Ülkücüye, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye hakaretler eden bu Ali Serim'i kendine danışman ve akıl hocası yapan Meral Akşener hanımefendi "Sayın Ortadoğu yazarları, öyle yazıp duruyor. Ali Serim benim bir öğrencimdir. Sevilen bir gençtir. ANAP çizgisinden geliyor. İyi bir ailenin oğludur. Yazık olan benim talebe oldu. Bu işlerle alakası olmayan kişidir." diyerek övdü, savundu ve son noktayı koydu.

Ama bazıları hala ilginç gerekçeler ve akıl almaz savunmalar yapmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde buna bir örnek daha yaşadım. Kimileri "Ali Serim Dışişlerinde memur" şeklinde gerçek olmayan ve komik savunma yapmıştı. Son gördüğüm bir yorumda da tanıdığım birisi Ali Serim'i savunacağım diye, PKK'lı Şivan Perver'i savunmaya kalkmış…

Yusuf Tuna isimli bir genç "Yıldıray abi, İbrahim Dilmaç isimli birisi sana "tetikçi yazar" diyerek, Ali Serim'i ve hatta bölücü şarkıcı Şivan Perver'i savunuyor" diye mesaj atmış. Sayfaya girdim baktım Bursa Ülkü Ocakları eski il başkanı İbrahim Dilmaç'ın sayfası… 

İbrahim Dilmaç, "abi" dediğim, saygıda kusur etmediğim ve geçmişte Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nde beraber görev yaptığım birisi… Şimdi bize "Tetikçi" hitabıyla yorumlar yazıyor. PKK açılımını savunan Ali Serim ve PKK'lı sözde sanatçı Şivan Perver kadar değerimiz yokmuş ki, sayfasında şunları yazıyor:

"Her popüler olmuş, tanınmış Kürt PKK'lı değildir. Kürtçe şarkı söyleyen her Kürt PKK'lı değildir. Sokakta gördüğünüz her Kürt PKK'lı değildir. Ben bunu kime anlatıyorum ki. D.B.ni bir danışmanı Ortadoğu Gazetesinde yazmış, Meral Akşener'e iftira atarken onun bir yakınının PKK'lı sanatçı Şivan Perver hayranı olduğunu ileri sürüyor! Bir kere Şivan Perver PKK'lı değildir. PKK'nin hain dediği biridir. Kürtçe şarkı söylüyor, Kürtlerle ilgili bizden farklı siyasi görüşleri var diye adamı PKK lı ilan edemeyiz. Değil çünkü..."

Öncelikle iftira olan nedir onu anlamadım. İftiranın sözlük anlamı "Bir kimseye kasıtlı ve asılsız suç yükleme" olarak bilinir. Şimdi benim yazılarımda iftira olacak örnek nedir?

Konunun muhatabı Ali Serim susuyor, onu danışman ve akıl hocası yapan Meral Akşener Ali Serim'i öve öve bitiremiyor. Ama İbrahim Dilmaç gibiler ise iftira diyerek hem gerçekleri sulandırmaya çalışıyor, hem de bölücüleri masumlaştırma işine giriyor.

Şimdi şu sözlerin sahibi Şivan Perver PKK'lı değilse, ben mi PKK'lıyım?

"İmralı'daki kahramanı selamlıyorum" diyen Şivan Perver PKK'lı değil mi şimdi?

"Herhalde bir gün kapılar sayın Öcalan'a da açılacak. Bu ülkenin evladı, bence en büyük hizmette de bulunur." diyen Şivan Perver PKK'lı değil mi şimdi?

"Abdullah Öcalan barış ve özgürlük savaşçısıdır. Terörist değildir. Terörist olan Türkiye Devleti'dir. İnanın bana terörist olan onlardır. Türkiye'nin silahları bizi öldürüyor." diyen Şivan Perver PKK'lı değil mi şimdi?

Gazetecilerin "Öcalan ile görüşmek ister misiniz?" yönündeki sorusunu "Candan isterim. Bu benim için büyük bir şeref olur, Öcalan bu halka hizmet etmiş. Öcalan benim için çok büyük bir yurtsever. Bu halka en büyük vazifesini veren mükemmel tarihi bir insan" diye cevaplayan Şivan Perver PKK'lı değil mi şimdi?

Teröristbaşı Öcalan, İtalya'ya kaçtığında kaldığı evde onu ziyaret eden Şivan Perver PKK'lı değil mi şimdi?

Teröristbaşı Öcalan için şiir klipleri çeken Şivan Perver PKK'lı değil mi şimdi?

Bu örnekleri uzattıkça uzatırız da, Meral Akşener'in Ali Serim'ini korumak için PKK'lı Şivan Perver'i savunmaya gerek var mı Sayın İbrahim Dilmaç?

Ben MHP'yi ve onun Lideri Sayın Devlet Bahçeli'yi savunurken "Tetikçi" oluyorum da, sen Ali Serim'i korumak için PKK'lı Şivan Perver'i dahi korumaya almanın adını ne koyacağız?

Ali Serim, Şivan Perver'e "Büyük sanatçı Türkiye'ye hoş geldin" dedi diye, PKK'lı ve bölücü Şivan Perver'i bu şekilde korumanın manası nedir?

Allah sana da bir kalem vermiş, şurada burada yazıyor, yorumlar yapıyorsun. Bizde kendi durduğumuz noktada yazılar yazıyoruz diye "Tetikçi, yalaka" yazar mı oluyoruz?

Ben "Bozkurt" işaretinden rahatsız olan birinin MHP Genel Başkan adayı olarak dahi istemiyorum.

Ben "Eskiden Ülkücüydüm, şimdi demokratım" diyen birinin MHP Genel Başkan adayı olarak dahi istemiyorum.

Ben "Dinlerarası diyalogcu" birinin MHP Genel Başkan adayı olarak dahi istemiyorum.

Ben Ali Serim gibi AKP'li, PKK açılımcısı, Erdoğan hayranı, Ülkücü düşmanı birini kendine akıl hocası yapan birini MHP Genel Başkan adayı olarak dahi istemiyorum.

Bunları yazmam tetikçilik ise evet sonuna kadar tetikçiyim…

Ama Allah yazılarımızda Ali Serim'leri, Şivan Perver gibilerini savunmayı göstermesin bizlere…

Ülkücü hukuk, Ülkücü olmayanları Ülkücülere karşı savunmak değildir.