div>

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ile görüşme gerçekleştirirken sol yanınızda danışman olarak oturduğunuz!

"Kurd Daily" adı verilen ve hizmet felsefesini "Kürdistan'dan en güvenilir haberler için... " olarak belirleyen bir haber sitesinde yazarlık yapan!

Taraf gazetesinde PKK açılımlarını öven köşe yazıları yazan!

PKK'lı sözde sanatçı Şivan Perver gibilere "Büyük sanatçı" diyen…

Recep Tayyip Erdoğan Atatürk'ten daha büyük lider diyen!

Ülkücü delegeye ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye hakaretler eden Ali Serim kim dedik?

Profesyonel siyasetçi Meral Akşener ise danışmanı, sırdaşı Ali Serim'i aynen şu cümlelerle korudu ve övdü: "Sayın Ortadoğu yazarları, öyle yazıp duruyor. Ali Serim benim bir öğrencimdir. Sevilen bir gençtir. ANAP çizgisinden geliyor. İyi bir ailenin oğludur. Yazık olan benim talebe oldu. Bu işlerle alakası olmayan kişidir." 

Şimdi de ona "MHP Karamürsel ilçe başkanı Orhan Kılıçsoy kim ve neyiniz oluyor?" diye soruyoruz…

Bu Orhan Kılıçsoy'un sosyal medya paylaşımlarından gördüğümüz kadarıyla "Ablam Kocaeli'ni sordu. Bizde sohbet ettik. Kocaeli'ndeki sevenlerine, dostlarına selamı var" diyecek kadar Meral Akşener'e yakın birisi…

Orhan Kılıçsoy'u son günlerde popüler yapanda Ülkücülerin anasına, hanımına sövmesidir. Meral Akşener'i eleştiren Ülkücülere diyor ki: "Meral Akşener hakkında kötü yazanın anası karım olsun"

Ağzı lağım çukuru gibi, daha neler diyor neler…

Bu ahlaksız sözler Kocaeli'nin tüm gazetelerinde haber oldu.

Ahlaksızlığa, seviyesizliğe bakar mısınız?

Fikren bir çukura düştükleri yetmiyor gibi, şimdi de ahlaksız söylemlerle Ülkücülerin anasına, hanımına hakaret ediyorlar.

Değişimci değişiklerin, Meral Akşener Samsun'a gitmeden onu Atatürk'le kıyaslayıp ANATÜRK sıfatını verecek maskaralıklara el attıkları günlerde, onun peşinden Samsun'a kadar giden Orhan Kılıçsoy'un Ülkücülerin anasına sövecek terbiyesizliği göstermesi bunların her şeyden önce bir ahlak ve karakter değişimine ihtiyaçları olduğunu göstermektedir.

Türk toplumunda analık çok yüce bir makam iken analara söverek sizin getireceğiniz değişimin Allah belasını versin… Aynı zamanda değişime karşı çıkmak için analara söven varsa onlarında keza…

Bu nasıl iğrenç bir anlayış, bu nasıl pespayeliktir?

"Cennet annelerin ayakları altındadır." diyen   Hz. Muhammed (sav.)  gibi bir yüce peygamberin ümmetiyken, analara sövgüyle nereye kadar sürükleneceksiniz?

Bu halinizden daha çukur bir hal var mı?

Senin gittiğin yolu eleştiriyorlarsa, sende seni eleştirenin gittiği yolu eleştir.

MHP'de bir ilçe başkanı olarak "Meral Akşener hakkında kötü yazanın anası karım olsun" deme alçaklığı nedir Orhan Kılıçsoy?

Meral Akşener'i Atatürk'le kıyaslayarak "ANATÜRK" deme maskaralığını sergileyenler, bu Ülkücülerin anasına sövme ahlaksızlığını gösteren Orhan Kılıçsoy'a bir tepkiniz olacak mı?

Gerçi Ali Serim'i bile savundunuz Orhan Kılıçsoy'a mı laf edeceksiniz ki?

"ANATÜRK" maskaralığını ortaya atanlar, ATATÜRK savaş meydanlarında savaşarak, gazi olarak, vatan kurtararak o sıfatı aldı. Meral Akşener'i Atatürk'le kıyaslayarak neye göre o sıfatı verdiniz? Hem de yanınızda analara sövenleri gezdirerek…

ANATÜRK sıfatı bile dil sürçmesiyle ortaya çıkmış Atatürk'e söylenmiş bir sözdür.

Atatürk'ün ölümünden 4 yıl önce 24 Kasım 1934'te özel bir yasa, Gazi Mustafa Kemal'e "Atatürk" soyadını verdi. Bu yasa ve Mustafa Kemal'in "Atatürk" soyadı Ankara Radyosu'nda açıklanırken, spikerin bir dil sürçmesi nedeniyle, yayın sırasında "Anatürk" diye okunmasıyla ortaya çıkmıştı. Belli ki burada ortaya çıkan bilinçaltında yatanda Atatürk'ün Türklük mücadelesinde ana damar görülmesi vardır. Büyük liderlerin hem ana, hem baba görülmesi de psikanaliz gerçeğidir. Ama Meral Akşener'e Atatürk kıyaslamasıyla "ANATÜRK" diyen zekâ seviyesi hangi psikoloji ürünü onu bilmiyoruz. Siyasette en büyük başarısı parti üzerine parti değiştirmesi olarak bilinen birinden nasıl Atatürk kıyası çıkardınız?

Ama bildiğimiz gerçek Ülkücülerin analarına küfür edenler, Meral Akşener'in yanında "Abla abla" diye gezmektedir.

 
Yıldıray Çiçek/ORTADOĞU