Terör örgütünün son yaptığı katliamlara rağmen pkk’nın yerine Devleti suçlayan HDP ve bu parti ile birlikte yürüyen siyasi yapılara tepki büyüyor. Parlamenterler Derneği yayımladığı sert bildiri ile “Devletimize ve bayrağımıza kasteden baş ise baş, taş ise taş yerinden uçurulmalıdır” paylaşımı yaptı.

Vatan sağ olsun!

Parlamenterler Derneği’nin açıklaması şöyle: “Parlamenterler Derneği olarak, Irak’ın kuzeyinde (Gara) yürütülen Pençe Kartal-2 Harekâtı sırasında şahadete ulaşan 3 askerimizle, hain terör örgütü PKK tarafından bir mağarada kalleşçe ve hunharca katledilen, 13 sivil vatan evladını rahmet ve minnetle yâd ediyoruz. VATAN SAĞOLSUN. Şehitlerimizin acısı yüreğimizi dağlarken, kahraman ordumuzun harekâtı başarıyla tamamlaması ve aşağılık terör örgütüne kahredici bir darbe indirmesi metanetimizi kuvvetlendirmiştir. Bu vesileyle kahraman ordumuza takdir ve tebriklerimizi sunarız. Türkiye yaklaşık 40 yıldır bu aşağılık terör örgütü ile uğraşmaktadır. Hainler ve alçaklar şebekesi, asker, polis, korucu, öğretmen, bebek demeden binlerce masum vatandaşımıza kıymıştır. Devletimize verdiği maddi zararın ise haddi hesabı yoktur.”

Artık yeter!

“Bu yangın artık söndürülmelidir. Devletimize ve milletimize kasteden bu zehrin daha fazla bünyemize zarar vermesine müsaade edilmemelidir. İnsan hakları ve demokrasi kisvesi altında; gerek içeride, gerekse de dışarıda bu canilere destek veren her kim olursa olsun alenen hepsinin karşılarında olduğumuz bilinmelidir. Türkiye’nin düşmanı bizim düşmanımızdır. Türkiye’nin düşmanları için dilediğimiz en iyi akıbet kahrolmalarıdır.”

Devlet Bahçeli’nin beyanatını benimsiyor ve destekliyoruz

“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’nin ‘Mağara katliamının PKK terör örgütü ve destekçilerinin hesaba çekilmesi için bir yol ağzı, bir karar ve kader anı olduğuna inanıyorum’ şeklindeki beyanatını aynen benimsiyor ve destekliyoruz. Sayın Genel Başkanın ‘Herkes tarafını ve tercihini yapmalıdır: Ya hıyanet ya hidayet, ya melanet ya da millet. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, hiç kimse şablon ve bildik ezberlerin arkasına saklanamayacaktır. Masumların kafalarına kurşun sıkan hainleri kim aklamaya ve arkalamaya yelteniyorsa bilinsin ki cinayetlere taammüden iştirak etmiş demektir ve teröristtir’ ifadesi milletimizin yüreğine su serpmiş, vatanımıza ve devletimize olan sadakatleri pekiştirmiştir.”

Herkes safını, tarafını açıkça ilan etmeli

Bundan sonra kerameti kendinden menkul şark kurnazı meddahların kukla oynatmalarına müsamaha gösterilmemelidir. Herkes safını ve tarafını açıkça ilan etmeli, Türkiye’nin düşmanlarının yanında olan her kimse ismine cismine bakılmaksızın düşmanlık görmelidir. Aziz vatan toprağımız terörist ve sevicilerinin korunaklı barınakları değildir. PKK ve sözde legal illegal bütün uzantı, irtibat ve ilişiklerinin defterleri açılmamak üzere kapatılmalıdır. Bugün o gündür.”

HDP kapatılsın, uzantıları ve sevicileri cezalandırılsın.

“Hainlerin ve uzantılarının defterlerinin açılmamak üzere kapanması için Cumhuriyet Savcılarımız, TBMM ve resmi, sivil herkesi göreve çağırıyoruz. Parlamenterler Derneği bu mücadelede üzerine düşen vazifeyi büyük bir gayret ve samimiyetle yerine getirecektir. Dünyanın hiçbir yerinde demokrasi ve insan haklarını istismar eden karanlık yapının yaşamasına izin verilmemektedir. Aziz vatanın ekmeği ile necip milletimizin evlatlarına el uzatan bu güruh toptan imha edilmelidir. Devletimize ve bayrağımıza kasteden baş ise baş, taş ise taş yerinden uçurulmalıdır.”

Devletimize destek olalım

“Melanet yapı ile mücadelede Devletimiz yalnız bırakılmamalıdır. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Milli Savunma Bakanımız, İçişleri Bakanımız ve bütün güvenlik güçlerimiz canla başla bu hıyanetin kökünü kurutmak için gece gündüz çalışmaktadır. Bu mücadele sayesinde terör örgütünün eylem yapma kapasitesi sıfıra düşürülmüş, Türk Bayrağının dalgalandığı her yerde huzur iklimi hâkim olmuştur.”

Alçakların gökyüzüne bakmaya bile hakları yoktur

“İnsanlıktan nasibini almamış caniler şebekesinin sözde legal yapıları da imha edilmelidir. Her ne ad altında olursa olsun PKK’nın bütün uzantıları, destekçileri, sevicileri KANSERDİR. MİLLET olarak bu kanserle savaşmalı ve mutlaka kökünü kazımalıyız. Hainlerin, alçakların gökyüzüne bakmaya hakları yoktur. Kundaktaki bebeğe kıyan, yuva kurmaya giden askeri namertçe alıkoyup hunharca katleden, eşinin yanından zorla insan kaçıran eşkıyaların yaşamaya, özgürlüğe hakları yoktur. Bunların cezası en ağır bir şekilde kesilmelidir.”

Ey Türk, titre ve kendine dön!

“Parlamenterler Derneği olarak TÜRK MİLLETİNE Büyük Türk Bilge KAĞAN’ın çağları aşan sözleriyle seslenmek istiyoruz: 'Türk-Oğuz beğleri, milletim, işitin! Üstte mavi gök çökmedikçe, alta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir... Ey Türk! Titre ve kendine dön!’ Herkes bu sözlere kulak vermeli ve kendine şiar edinmelidir. Yine Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün dediği gibi “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” Endişeye mahal yoktur, birliğimiz güçlü olmalıdır. Türk Milleti var olsun, düşmanları kahrolsun. Kamuoyuna saygı ile arzederiz.”