BEŞİKTAŞ, Arnavutköy sahilinde girdiği denizde akıntıya kapılarak kaybolan Furkan Yıldırım'ı arama çalışmaları gece saatlerinde de aralıklarla devam etti.

17 yaşındaki Furkan Yıldırım geçtiğimiz Cumartesi günü arkadaşları ile Arnavutköy sahilinden denize girmiş ve akıntıya kapılarak kaybolmuştu. Yıldırım, o günden bu yana yapılan arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Çalışmaların üçüncü gününde balık adamlar gencin kaybolduğu alana dalarak arama çalışması yaptı. Çalışmalar devam ederken Furkan'ın anne ve babası da sahildeydi. Aramalara katılan balıkadam endişeli gözlerle oğlunun denizden çıkarılmasını bekleyen baba Memduh Yıldırım'a çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Akşam saatlerinden itibaren balık adamlar çalışmalarını tamamlarken, deniz polisine ait bir tekne civarda aramalara devam etti. Öte yandan sahile Bağcılar Belediyesi tarafından bir çadır kuruldu. Talihsiz gencin anne ve babası akşam saatlerinde Bağcılar'da bulunan evlerine dönerken, Furkan'ın abileri ve arkadaşları sahilde beklemeye devam ediyor.