Hakkari Yüksekova ilçesi Dağlıca 6.Sınır Hudut Tabur Komutanlığı'nda görev yapan Mehmetçik, Ramazan Bayramı'nda ailelerine mesaj gönderdi. Mehmetçik, başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere ailelerinin ve Türk milletinin Ramazan Bayramı'nı kutladı. 

Dağlıca 6.Sınır Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı 2522 rakımlı Oramar Üs Bölgesi Komutanı Üsteğmen Samet Aydın, "Başta tüm şehit anne ve babalarının ve buradaki bütün askerlerin kıymetli ailelerinin ellerinden öpüyor, bu vesile ile bayramlarını kutluyorum. Milletimizin gözü arkada kalmasın biz burda görevimizin başındayız." dedi. 

Oramar Üs Bölgesi'nde görev yapan Sözleşmeli Er Sedat Eliş, ailesinin Ramazan Bayramı'nı kutladı. Eliş, "Sevgile ailem, görevim nedeniyle bu bayram yanınızda olamayacağım.  Başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere Türk milletinin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.  Kardeşlerimin ve sözlümün de bayramını kutlarım" dedi. 

Aynı üs bölgesinde görev yapan bir diğer asker ise Hataylı olan Sözleşmeli Er Bilal Kalan'ın Ramazan Bayramı mesajı ise şöyle "Babam Mehmet Kalan ve annem Gönül Kalan'ın ellerinden öpüyorum. Ayrıca kardeşlerimin ve nişanlımında bayramını kutluyorum onları çok seviyorum."

Dağlıca 6.Sınır Hudut Tabur Komutanlığı'nda görev yapan Astsubay Ömer İsi'nin Denizli'de yaşayan ailesine gönderdiği Ramazan Bayramı mesajı şöyle; "Güzellik birlik beraberlik dolu herzaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir bayram diliyorum.  Büyüklerimin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Yüce Allah ülkemizi milletimizi ordumuzu emniyet güçlerimizi her türlü görünür görünmez musibetlerden korusun. Devletimize zeval vermesin. Hepinizi sevgi ve saygıylaselamlıyorum mutlu bayramlar."

Uzman Çavuş Semih Kevük ise "Başta şehit, gazi ve kendi ailem olmak üzere tüm evlat yolu gözleyip kokusuna hasret kalan fedakâr anne, baba, eşlerin ve geleceğimiz olan çocukların mübarek Ramazan Bayramı'nı saygı ve hürmetle kutlar, bu mübarek bayramın ülkemize huzur mutluluk esenlikler getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederim.  Bayramınız mübarek olsun.  Dağlıca'dan tüm Türk İslam coğrafyasına selam olsun. Allaha emanet olun." dedi. 

Bölgede 2 yıldan fazla görev yapar Uzman Çavuş Rıza Özçelik, "Canım ailem sizleri çok seviyorum. Bayraminiz kutlu olsun.Her şey vatan için" dedi. 

Terhisine 180 gün kalan Adıyamanlı Er Mustafa Sönmez ise "Öncelikle bizi buralara yetiştirip gönderen canım ailelerimizin, bizi burda görüp gözeten vefakar komutanlarımızın, bizi hiç bir zaman yanlız bırakmayan devletimizin ve asil milletimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.  Buradan aileme ve nişanlıma kucak dolusu selamlar. Sizleri çok özledim, az kaldı yakında yanınızdayım" mesajını gönderdi.