Bingöl'de polis servis aracına bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit sayısı 7'ye yükseldi. Şırnak'ın Cizre ilçesi Hisar Tank Taburu'na yaklaşık 4 gün önce PKK'lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırının ardından çıkan çatışmada ağır yaralanan Trabzonlu İsmail Çil tedavi gördüğü hastanede şehit düştü.

DÜN 6 POLİSİMİZ ŞEİT OLMUŞTU

Bingöl'de dün çevre yolunun 15'inci kilometresinde yol kenarına park edilen bomba yüklü araç, polisleri taşıyan servis aracının geçişi sırasından infilak ettirilmişti. Patlamada, 6 polis şehit olmuş, 1'si ağır olmak üzere, 3 polis de yaralanmıştı.

YARALI POLİS ŞEHİT OLDU

Yaralılardan durumu ağır olan ve Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bir polis, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu.

Yaralı 2 polisin tedavisi sürüyor.

TRABZON'A DA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şırnak'ın Cizre ilçesi Hisar Tank Taburu'na yaklaşık 4 gün önce PKK'lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırının ardından çıkan çatışmada ağır yaralanan Trabzonlu İsmail Çil tedavi gördüğü hastanede şehit düştü.

AĞIR YARALANMIŞTI

Şırnak'ın Cizre ilçesi Hisar Tank Taburu'na yaklaşık 4 gün önce PKK'lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmişti. Yapılan saldırının ardından çıkan çatışmada Trabzonlu asker İsmail Çil ağır yaralanmıştı. Yaralı asker önce askeri helikopterle Şırnak Asker Hastanesine daha sonra Ankara GATA'ya sevk edildi. Burada tedavi altına alınan Çil, bu sabah saatlerinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.