KÜTAHYA'nın Domaniç İlçesi'nde sevgilisi olduğu iddia edilen 33 yaşındaki Saniye Demir'i boğazından bıçaklayarak öldürmekten gözaltına alınan 26 yaşındaki Musa Yıldız adliyeye sevk edildi. Yıldız, "Gönül ilişkimiz vardı. Ayrılmak istiyordu, ben de kabul etmedim" dedi.

Olay dün Domaniç İlçesi Kırık Köyü'ndeki bir manyezit maden işletmesinin mutfağında meydana geldi. Başka bir işyerinde aşçılık yapan ve bekar olan Musa Yıldız, eşinden ayrı yaşayan ve sevgilisi olduğu iddia edilen 2 çocuk annesi Saniye Demir'in aşçılık yaptığı madene geldi. İddiaya göre Musa Yıldız, kendisinden ayrılmak isteyen Saniye Demir ile tartıştı. Yıldız, tartışmanın ardından Saniye Demir'i boğazından bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden otomobiline binerek kaçan Musa Yıldız, Tavşanlı İlçesine bağlı Tunçbilek Beldesi yakınlarında jandarmalar tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan Musa Yıldız'ın ifadesinde Saniye Demir'in eşinden ayrı yaşadığını, kendisiyle bir süredir ilişkisi olduğunu söyleyerek, "Gönül ilişkimiz vardı. Ayrılmak istiyordu, ben de kabul etmedim" dediği öğrenildi.
Musa Yıldız, sorgulamasının ardından jandarmalar tarafından bugün geniş güvenlik önlemleri altında Tavşanlı Adliyesi'ne getirildi. Yıldız, adliyenin arka kapısından içeriye alınarak nöbetçi savcılığa götürüldü.