Adabank Ticari ve İktisadi Bütünlüğünün muhammen bedeli 60 milyon dolar olarak belirlenirken, ihalenin 29 Kasım 2016 saat 11.00'de gerçekleştirileceği duyuruldu. (AA)
Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 11:52TMSF Adabank'ı yine satışa çıkardı
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Adabank AŞ'nin yüzde 94,44'lük hissesini satışa çıkardı. TMSF'nin Adabank Ticari ve İktisadi Bütünlüğünün satışına ilişkin ilanı, Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlandı.

İlanda, Fon tarafından amme borçlularından haczedilen Adabank AŞ'nin yüzde 94,44'lük hisselerinden oluşturulan Adabank Ticari ve İktisadi Bütünlüğünün, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak satışa çıkarıldığı bildirildi.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
'Aboubakar daha da iyi olacak'
2
Şampiyonlar Ligi'nde haftanın futbolcusu Messi
3
Lavrov: Türkiye'nin, Suriye'deki hava operasyonlarından...
4
Anadolu Adalet Sarayı'nın 21 personeline "bylock"...
5
ABD Savunma Bakanı Carter: Türkiye'nin DEAŞ'a karşı...
6
Gerileyen Dolar Yeniden 3.09 Lira Sınırında
7
Beşiktaş-Antalyaspor maçında hakem değişikliği
8
Yıldırım: Irak'ta yaşanan gelişmelerin dışında...
9
Beyaz Saray'dan 'Başika' açıklaması
10
Kılıçdaroğlu: Hiç kimseyi ötekileştirmeden...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
SIRADAKİ HABER