4-5 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF sınav soruları ve cevapları açıklandı mı? AÖF Bahar Dönemi soru ve cevapları açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak. 2016 AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilen detaylar...

4 - 5 HAZİRAN AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI NASIL ÖĞRENİLİR?
Öğrencilerin merakla bekledikleri AÖF soruları ve cevaplarına ulaşmak için yukarıdaki görsele tıklayarak açılan sayfadaki ''Oturum açmak için tıklayın'' seçeneğine tıklanması gerekiyor. Sisteme giriş yapılabilmesi için kayıtlı kullanıcı olmak şart. Sisteme kayıtlı olmayan öğrenciler giriş yapamazlar.

Açıköğretim sisteminde öğrenci kaydı bulunan adaylar, AÖF sınav soruları ile cevaplarına açılan sayfadaki T.C. Kimlik numarası ve E-posta kutucuklarına gerekli olan bilgileri girdikten sonra şifrelerini yazarak giriş yapabilirler.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı kesin olarak bilinmiyor. Açıköğretim Fakültesi'nden de henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak geçen sınavlara bakılacak olursa normal koşullarda AÖF sonuçlarının, sınav tarihinden 15 - 20 gün sonra açıklanıyor. Sınav sonuçları internet üzerinden öğreniliyor olup adayların adreslerine herhangi bir sonuç belgesi gönderilmemektedir.

Milyonlarca AÖF öğrencisinin merakla beklediği AÖF sınav sorularının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Ancak 4-5 Haziran 2016 tarihlerinde yapılan AÖF bahar dönemi sınav soruları ve cevap anahtarı aof.anadolu.edu.tr adresinden açıklandığı anda aşağıdaki görsele tıklamak suretiyle erişilebilecek.