Selçuklu Sultanı Sencer, bir hatun ile evlenir. İlk gecelerinin sabahında uyanan Sultan Sencer yatağında hatun yerine yanı başında bir hançer görür. Mesaj nettir, ‘istediğimiz an, en korunaklı yerinde, en olmadık zamanda seni öldürebiliriz’.

Alçakça bir hainlik, uzun soluklu bir çalışma, derinden nüfuz…

Asırlar geçmiş aradan, biz değişsek de düşman değişmemiş. Bize Selçuklu torunu olduğumuzu hatırlatmış.

Selçuklu ile Haşhaşi bakiyelerinin mücadelesi yeniden gün yüzüne çıkmıştır.

15 Haziran 2015 Genel Seçimlerindeki “%60’lık blok” üzerinden hesap yapan ve beklentilerini bu bloğun iktidar olmasına endeksleyen “Alamut/Pensilvanya çocukları”, MHP Liderinin dik ve onurlu duruşu neticesinde siyasetten ümidini kesip ‘darbe’ye yöneldi. Fakat denge, irade ve akıl yine Devlet Beğ’de idi. Darbe gecesi, ‘hükümetin yanındayız’ mesajı milyonlarca insanımız için net bir tavrın ‘bismillah’ıydı…

O gece yaşananlar ve bu Allahsız/ahlaksız yapının ihaneti asla unutulmamalı. Hemşehrim Ömer Halisdemir, kıymetli şehit ağabeyim Ramazan Konuş ve diğer şehitlerimiz dünya durdukça rahmet ve minnetle anılmalı.

Peki, hepsi bu mu?

Yani hiç ders almayacak mıyız?

Yanı başımızda sözüm ona muhaliflerin yerle yeksan ettiği Suriye…

Daha önce yine EtikHaber’de yazdığımız bir yazıyla dağılan Irak… ( yazının konusu bir cemaatin Irak Devletini düşürdüğü durum; http://www.etikhaber.com/kuzeye-mektup-makale,86699.html )

Türk tarihinde bariz bir inhitat gerekçesi; yönetimi cemaatlerin sarması…

Liyakat yerine sadakat tımarları…

MHP kuşatması üzerine yapılan hamleler ve hatta Ak Parti’nin içindeki kol faaliyetleri.

Milli Eğitim ve Diyanet üzerinden behemehâl alınması gereken tedbirler, süreçler, stratejiler…

Asker ve diğer silahlı unsurların vaziyet ve önemi.

Ve daha birçok mühim mesele.

Türk Devleti’nin bir daha böyle bir ihanet görmemesi Cenab-ı Hakk’tan duamız, Türk Milletinin evladı olarak bizim gayret istikametimizdir.

Son söz olarak;

Asya steplerinden Horasan'a, Sincar'dan Üsküp'e, Kerbela'dan Ankara İlahiyat koridorlarına, Ege Üniversitesi’nden Genel Kurmay önüne, Zaho'dan Karabağ'a kadar bu millet ve yürüyüşü için şehit olan bilcümle 'adam'a rahmet olsun...

Ve Allah, ‘devlet’e zeval vermesin.

Selametle…