Ülkücünün emeğine hürmet etmek;

 

Bu dünyada ülkücüyü yoracak ne var;

Çalışmaktan yorulmaz,

Sevmekten yorulmaz,

Her yaşın kendisine vermiş olduğu sorumluluğu yerine getirmekten yılmaz, usanmaz.

On altı yaşında afiş yapıştırmaya başlar, duvarlara slogan yazmaktan aldığı haz bir ömre bedeldir.

Anasının oyunu alabilmek için döktüğü dil, ilahi okumak gibi ruhuna hafiflik katar.

Ocakçı yaşın verdiği yiğitlik ve milli sorumluluk kendisini ölünceye kadar takip ederken, hayata dair her şeyinde ülkücülük vardır.

Ülküdaşlarıyla kurduğu dostluk bazen kardeşlikten ileri olurken, yalnız olmadığının hissiyle kendisine olan güveni daha da artar.

Fikirlerini daha olgun kelimelerle anlatacak yaşa geldiğinde artık ocakçılar için bir abi olmuştur.

Partisinin milletimizi kucaklayan dinamiğini anlatırken, sadece bilgisi artmıştır, heyecanı aynıdır.

Seçimlerin sıcak atmosferinde aday olarak tercih edilen ülküdaşları için verdikleri emek ve döktükleri ter, hiçbir emtiayla satın alınamayacak kadar kutsal ve karşılık beklemedikleri bedelsiz bir fedakârlıktır.

Davasını büyültmek ve ülküdaşlarını makamlara taşıma arzusu, bu arzudan doğan maddi ve manevi fedakârlıklar asaletlerinin bir göstergesinden başka bir şey değildir.

Ülküdaşlarımızı hiçbir şey yıldırmaz ve yormaz, yıldıramaz ve yoramaz...

Ancak;

Uğruna canlar verilmiş, kanlar dökülmüş davalarının muzaffer olması için inanç, heyecan ve enerjilerinin zayi olduklarını gördüklerinde yıkılırlar.

Aday olan dostlarının ya da partililerinin hele ülküdaşlarının, bunca emek, bunca dua ve bunca terin üzerine yatarak başarıya tek başına sahiplenmeleri, Ülküdaşlarımın emek ve gayretleriyle oldu erdemi yerine, ben yaptım hafifliği göstermeleri bu fani dünyada Ülkücüyü incitecek tek şeydir.

Bundan dolayıdır ki;

Bu seçim ve her seçimde, partisinin gücü, ülküdaşlarının emeği ve dualarını yok farz eden ben başardım diyen insanların Ülküdaşlarımızın gönül kapılarından bir daha girmeleri artık mümkün değildir.

İnanıyoruz ki;

Adaylarımız arkalarındaki muhteşem gücü inkâr etmeden, partisine ve ülküdaşlarına olan hürmet ve sadakatini elden bırakmayacaklar.

Ülküdaşlarımızın hayallerini, inancını ve emeğini vicdanında muhafaza eden, diliyle tasdik eden bütün adaylarımıza selam olsun.

Ankara böyle bir adayla MEVLÜT KARAKAYAYLA yürüyor, bahtı da yolu da açık olsun...