Türkiye'den Kaçmak

Bir kısım cahil cühelanın, Cumhuriyet Türkiye’sinin geçmişiyle kavgası, anlamsız, akılsız, bir o kadarda ahlaksızca olmuştur.

Ülkemizi, yeni Türkiye ve eski Türkiye diye ikiye bölen cühela tayfası, tarihten bi haber, gerçeklerden uzak zevat, kendi yazdığı masalı rüyasında gören ve o rüyayı gerçekmiş sanan bir avuç komedyen bilmelidir ki;

14 yıllık AKP iktidarı, cumhuriyet tarihinin en rezil yıllarıdır.

Bu cahil tayfasının kavga ettiği devlet;

Binlerce yıllık Türk tarihinin, Anadolu coğrafyasında ikamet eden bin yıllık varlığının son kalesi olan Türkiye Cumhuriyeti, Selçuklu ve Osmanlı Türkiye’sinin kıyamete kadar yaşayacak devamıdır.

Bu mübarek devlet, tarihi görevini yerine getirirken, Türklük âleminin ve İslam âleminin medarı iftiharı olmaktan geri kalmamıştı. Ta ki AKP iktidarına kadar.

Bu mübarek devlet yıllardır; Doğu Türkistan’da, Kırım’da, Ahıska’da, Türkmen elinde, Balkanlar’da Türklük âleminin her diyarında acı çekmiş her soydaşımıza kapılarını açmış, sofrasına buyur etmiş ve lokmasını paylaşmıştır.

Mazlumların kapısı olan Türkiye Cumhuriyeti, kimsesizlere kimse olmuştu.

Rusya’nın zulmünden kaçanların evi olmuş, Saddam’ın zulmünden kaçanların sığınacak kapısı olmuştu.

Kafkaslardan, Balkanlardan ve Ortadoğu’dan kaçan her mazlumun huzur bulduğu bir yerdi.

Dualı ve bereketli topraklar, kâinatın en emin yeriydi.

Türkiye Cumhuriyeti, Selçuklu ve Osmanlı’da olduğu gibi, batı medeniyetinin, Hristiyan haçlı kültürünün en büyük düşmanı, Müslümanların ise hamisiydi.

Ta ki AKP iktidarına kadar.

14 yıllık ucubenin ülkemizi getirdiği nokta, tarihe, dinimize ve insanlığa ihanet gibi.

Bölge ülkelerimizde yaşanan huzursuzluklar sonucu ülkemize sığınan “mülteciler”, Türklük âleminin ve İslam medeniyetinin göz bebeği devletimizden, semalarında ezan sesi eksik olmayan yurdumuzdan kaçıyorlar.

Bu garip ve çaresiz insanlar, “çan” sesi ile inleyen Avrupa ülkelerine de huzur arayışı içerisindeler.

Bir lokma ekmek için çocuklarını “kilisenin” merhametine terk etmeye mecbur kalan bu yuvasız, yurtsuz insanların durumu şunu göstermiştir ki; Hristiyan Avrupa, Müslüman Türkiye’den daha caziptir.

İslam âleminin göz bebeği Türkiye Cumhuriyeti, gök kubbesi ezanlarla süslü bu mübarek topraklar, Müslümanlar için artık huzur bulunan yer olmaktan çıkmış, dindaşlarımız huzuru Hristiyan diyarlarında aramaya başlamışlardır.

Bu bir AKP başarısıdır. Yazıklar olsun.