Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, gazetecilere yaptığı açıklamada, son hafta Medipol Başakşehir'e yenilmelerine rağmen 7 müsabakada 13 puan topladıklarını belirterek, "Yeni bir takım için ilk 7 hafta, beklentilerimizi karşıladı. Bu seneki hedefimiz ligde kalıcı olmak, aldığımız puanlar bizi gaza getirmiyor. Ligde kalıcı olma yolunda çalışıyoruz, çalışacağız. Zevk veren bir futbol oynuyoruz. Bulunduğumuz yer, oynadığımız futbol bizi tatmin ediyor." dedi.

Sepil, geçen seneki kadrolarından Adis Jahovic ve Tayfur Bingöl'ün çok başarılı performans gösterdiğini, Halil Akbunar'ın da zamanla kendini göstereceğine inandığını belirtti.

Yeni kurulan bir takımda inişler çıkışlar olacağını bildiren Sepil, "Biz iyi başladık. 40 puanı bulduğumuzda zaten ligde bir sorunumuz olmuyor. 40 puanı bulalım, ondan sonra başka hedeflere bakarız. Avrupa beklentisine sokmak olduça yorucu oluyor. Ben kendimi beklentiye sokmuyorum ama hayal etmemek elde değil." diye konuştu.

Stat inşaatı

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi için inşaat ruhsatının alındığını hatırlatan Sepil, "İzmir'de davalık olmadan, bir sorun yaşamadan stat yapmak bizim için çok önemliydi. Zorlu bir süreç oldu ama orada iş başladı. Temel atma töreninde Başbakanımız, stadın 2019 şubat ayına yetiştirilmesini rica etti. Türkiye'nin en güzel stadına sahip olacağız." diye konuştu.

Sepil, Süper Lig'e çıktıktan sonra tesisleşme konusunda bir kaç adım attıklarını, bu kapsamda Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde ikinci bir antrenman sahası yaptıklarını, mevcut tesise bin metrekarelik alan daha eklediklerini söyledi.