Nice,  Sneijder ile anlaştı!  Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra yeni durağı merak edilen  Wesley Sneijder konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

HOLLANDALI'NIN YENİ DURAĞI NİCE

Utrecht ve MLS'ten talipleri olan  Wesley Sneijder ile yakından ilgilenen bir diğer kulüp olan Nice, Hollandalı yıldızın transferinde mutlu sona ulaştı. F ransız basınında yer alan haberde Nice Başkanı Jean-Pierre Rivere'nin  Wesley Sneijderile transferi konusunda anlaşmaya vardı. Nice ile anlaşan  Sneijder, Nice'ye geldi. Bir pürüz çıkmazsa yarın sağlık kontrolünden geçecek.

Nice başkanı Rivere ve teknik direktör Lucien Favre daha önce yaptıkları açıklamalarda  Wesley Sneijder'e olan ilgilerini açıklamıştı.

Nasri'nin gündemlerinde olmadığını söyleyen başkan Jean-Pierre Rivere, ''Nasri kesinlikle gündemimizde değil.  Sneijder ise temas halinde olduğumuz bir isim, bu doğru. Ama Nasri ile ilgilenmiyoruz'' ifadelerini kullandı.

LUCIEN FAVRE DE AÇIK KAPI BIRAKMIŞTI

Nice Teknik Direktörü Lucien Favre de geçtiğimiz günlerde  Sneijder konusuna açık kapı bırakmıştı. Favre yaptığı açıklamada '' Sneijder çok iyi bir oyuncu, bu konuda kuşku yok. Transfer 31 Ağustos'a kadar devam ediyor. Bu konuda bir girişimimiz olup, olmayacağını göreceğiz'' sözlerini kullanmıştı.