Galatasaray, Sevilla'lı Mariano'yu 4.6 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. Oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

İtalyan Gazeteci Di Marzio'nun iddiasına göre transfer bitti ve açıklama yakında yapılacak. NTV Spor da haberi doğruladı.

Sevilla ile 2 sezonda 76 maça çıkan Brezilyalı sağ bek takımı ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Kariyerinde toplam 340 maça çıkan sambacı 10 gol atma başarısı gösterdi.

MARİANO KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Mariano 31 yaşında ve Brezilya vatandaşı. Sağ bek mevkisinde forma giyen 1.77 boyundaki sambacının Sevilla ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Mariano 23 Haziran 1986 tarihinde Brezilya'da dünyaya gelmiştir. Futbol hayatına 2004 yılında Guarani takımında başlayan oyuncu, burada top koşturduktan sonra İpatinga FC takımına transfer olmuştur. Burada 2 yıl boyunca forma terleten Mariano, 2007 yılında Tombense takımına transfer olmuş ardından Cruzeiro takımına kiralanmıştır. Daha sonra İparinga FC takımına 2008 yılında tekrar kiralık olarak dahil olmuştur.

Mariano, 2010 yılına kadar Tombense, Atletico-MG ve Fluminense takımlarında kiralık olarak forma giydikten sonra 2010 senesinin ilk ayında Fluminense'ye 200 bin Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştur.

2 yıl sonra Fluminense'den Fransız kulübü Bordeaux'a 3 milyon Euro'ya transfer olmuştur. Buradaki 3 yıllık top koşturduktan sonra 3.5 milyon Euro'ya Sevilla'ya transfer olmuştur.