Bu sezon oynanan 5 resmi maçta gösterdiği performansla  Fenerbahçe'nin öne çıkan ismi olan Valbuena ile ilgili önemli bir detay ortaya çıktı.

Fransız yıldız Valbuena, tam 8 sezon formasını giydiği  Marsilya ile 2013-14 sezonunun ardından yollarını ayırmış ve  Dinamo Kiev'in yolunu tutmuştu. İki sezon kaldığı  Rusya'da beklentilerin uzağında kaldıktan sonra  Lyon'a dönen yıldız futbolcu  Fenerbahçe ile anlaşmasının ardından ise  Fransa'da ağır eleştirilere maruz kalmıştı.

HABERLERİ UNUTMADI, "KUPALAR KAZANMAYA GELDİM" DEDİ

Ülke basınında, "Artık yaşlandı.  Fransa dışında bir yerde başarılı olamaz" yorumları yapılan 32 yaşındaki futbolcunun hakkındaki haberleri unutmadığı öğrenildi. Her fırsatta, "Fenerbahçe'ye şampiyonluklar yaşamaya, kupalar kazanmaya geldim" ifadesini kullanan tecrübeli oyuncunun, " Fransa basını, Valbuena'nın ne olduğunu görecek" dediği belirtildi.

Maçlarda bitmeyen enerjisi ve hırsıyla dikkat çeken yıldız oyuncu, kazanamadıkları Göztepe, Vardar ve  Trabzonspor maçlarının ardından soyunma odasında öfke patlaması yaşadı. Bir hayli sinirli olan Fransız oyuncunun, kapıları tekmelediği öğrenildi.

Fotomaç