Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Semih Özsoy, deplasmanda 1-0 kazandıkları Atiker Konyaspor maçına ilişkin, "Bugünkü futbol umut verici." dedi. 

Fenerbahçe 3 hafta sonra kazandı 

Özsoy, maç sonunda yaptığı açıklamada, aldıkları galibiyeti değerlendirdi. Deplasmanda kazandıkları maçın ardından mutlu olduklarını aktaran Özsoy, şöyle konuştu:

"Deplasmanda ilk galibiyetimiz ve gol yemediğimiz ilk maç. Dolayısıyla mutluyuz. Geçişler böyle sancılı ve biraz sıkıntılı olur. Geçiş süreci hala tamamlanmış değil. Bugünkü futbol umut verici. Gideceğimiz çok yol var. Özellikle yeni transferlerin uyumu sevindirici yönde, en azından neler yapabileceklerinin bir belirtisi oldu. Her şeyi yaptılar mı, hayır. Ama iyi olacağını umut ediyoruz. "

Fikret Orman'a davet

Özsoy, ligin 6. haftasındaki Beşiktaş derbisine ilişkin görüşünün sorulması üzerine, şöyle devam etti:

"Öncelikle galibiyet bize moral olacak. Zorlu bir dönemece giriyoruz, hem UEFA'da hem de ligde Beşiktaş maçıyla ciddi, zor maçlarımız var. Bugün Fikret Orman'ın da seçimi vardı, onlara da hayırlı olsun. Kendilerini bekliyoruz. Stadımızda ağırlamaktan gurur duyarız. İyi geçeceğini umuyoruz. Açımızdan bütün güzel ortam sağlanacaktır. Belli vaatlerle geldik dolayısıyla her attığımız adımın da karşılığını bulacağını tahmin ediyoruz. Devam edecek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Fikret Orman, buyursun gelsin. Yani onların gelmesi bizi daha da motive eder. Onları ağırlamak bizi daha da gururlandırır. Tek güvencimiz takımımız ve büyük taraftarımız. Taraftar orayı doldurduğu sürece Fikret Bey için de bayram havası olur."

Taraftarlara çağrı

Taraftarlara "Fenerbahçe taraftarı büyüktür, küfür etmez" şeklinde çağrıda bulunduklarını anımsatan Özsoy, şunları kaydetti:

"Ali Koç Başkan'la bir sürece girdik. Bu süreçte 'kendine yapılmasını istemediğin hiçbir hareketi karşıdakine yapma' diyoruz. Bu çağrı, inanın tahminimizden çok daha hızlı karşılığını buldu. Büyük taraftarımız bunu anladı, algıladı ve çok da iyi uyguluyor. Dolayısıyla bu devam edecek. Sırf Beşiktaş maçında değil tüm maçlarda geçerli olacak."