Barcelona'da forma şansı bulamayan  Arda Turan'ın  Galatasaray ile temasta olduğuna dair basında çıkan haberlere Başkan Dursun Özbek'ten yanıt geldi. Sporx'e konuşan Dursun Özbek,  Galatasaray'ın sponsorlarından NEF'in İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ile  Bebek'te yaptığı görüşmeye açıklık getirdi.

Dursun Özbek,  Arda Turan transferi ile ilgili şunları söyledi:

"SPONSORLUK GÖRÜŞMESİ YAPTIK"

"Malumunuz kulüpler yeni sezon formalarının siparişlerini bugünlerde vermek zorundalar. Ona göre hazırlıklar başlamak zorunda. Ben de bu sponsorluğa devam edip edemeyeceğimiz veya edersek hangi şartlarda yapacağımız konusunda Erden Bey ile biraraya gelip konuştum. Tek gündemimiz 2018-2019 sezonu forma sponsorluğu konusuydu. Olumlu da geçti. İddia edildiği gibi bir gündemimiz yoktu. İnanın ne öyle bir gündemimiz vardı ne de  Arda Turan'ın adını telaffuz ettik. Hiçbir şekilde transfer konusu konuşmadık. NEF'le  Arda Turan için sponsorluk görüşmesi yaptık filan iddiası doğru değil, öyle bir şey yok."

"NDIAYE'YE TEKLİF YOK"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, hakkında transfer dedikoduları çıkan Ndiaye için henüz gelen bir transfer teklifi olmadığını sözlerine ekledi.