Beşiktaş,  Gökhan Töre'nin sakatlığı sonrasında yıldız ismin bölgesini yeni bir isimle güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi. Yönetim, bu doğrultuda 2 eski Fenerbahçeli Jeremain Lens ve  Luis Nani ikilisinden birini Beşiktaşlı yapmayı planlıyor.

Belirlediği hedefleri için  Sunderland ile  Valencia kulüplerine 2 milyon Euro'luk (8 milyon TL) satın alma opsiyonlu kiralama tekliflerini ileten  Kartal, cevap bekliyor.  Beşiktaş'ın bu hafta içerisinde bu bölgedeki eksiğini kapatacağı konuşuluyor.

TÖRE SAĞ DİZİNDEN SAKATLANMIŞTI

Yeni sezon öncesinde çalışmalarına  İstanbul'da başlayan Siyah-Beyazlılar, şok bir haberle sarsılmıştı. Geçen sezon kiralandığı West Ham'da sakatlığı nedeniyle tutunamayan ve sorununu atlattıktan sonra  Kara Kartal'a geri dönen  Gökhan Töre, bu kez sağ dizinden problem yaşamıştı.

Tecrübeli futbolcunun yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacağının açıklanması sonrasında yönetim, teknik direktör  Şenol Güneş'in isteği üzerine kanat bölgesini güçlendirmek için harekete geçti.

LENS VE NANI LİSTEDE

Kara  Kartal'ın, bu doğrultuda yürüttüğü girişimlerde hedefini 2'ye indirdiği bildirildi. Fanatik'in haberine göre,  Kartal'ın, geçen sezon  Fenerbahçe'de kiralık olarak görev yapan  Sunderland'li yıldız Jeremain Lens ile  Valencia'nın Portekizli futbolcusu  Luis Nani'yi radarına aldığı belirtildi.

SUNDERLAND LENS'E KAPIYI GÖSTERDİ

Lens'in geleceğiyle ilgili olarak açıklamada bulunan  Sunderland menaceri Simon Grayson, "Bu formayı giymek istemeyen oyuncular varsa gidebilirler" ifadelerini kullanarak Hollandalı futbolcuyu işaret etti.

Bu gelişme sonrasında 29 yaşındaki oyuncuyu göndermeye sıcak bakan İngiliz ekibine  Kara Kartal'dan 2 milyon Euro'luk (8 milyon TL) satın alma opsiyonlu kiralama önerisi gittiği ifade edildi.  Fenerbahçe'den beklediği geri dönüşü alamayan Lens'in,  Beşiktaş'ın ilgisine olumlu baktığı ve kulüplerin görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

VALENCIA'YA DA TEKLİF GİTTİ

2 sezon önce  Fenerbahçe'den 8.5 milyon Euro (34 milyon TL) karşılığında  Valencia'nın yolunu tutan  Luis Nani, yeni takımına ayak uyduramamıştı. Kulübünün göndermeye sıcak baktığı 30 yaşındaki oyuncu için  Kara Kartal'ın, Lens için yaptığı gibi 2 milyon Euro'luk (8 milyon TL) satın alma opsiyonlu kiralama önerisiyle  Valencia'nın kapısını çaldığı konuşuluyor.  Beşiktaş'ın, bu 2 isimden birine formayı giydirme konusunda kararlı olduğu bildirildi.