Beşiktaş seyircisinin tezahüratından etkilendiği belirtilen Werner,  Leipzig'in hafta sonundaki  Köln maçında da forma giyemedi.  Almanya'nın  Kuzey İrlanda ve  Azerbaycan ile oynayacağı FIFA  2018 Dünya Kupası grup eleme maçları için kadroya çağrıldı ama takımın kampına gitmesi zor görünüyor.

YUTKUNMA VE NEFES ALMA SORUNU YAŞIYOR

Leipzig takımının doktorları Timo Werner'in durumu hakkında ilk teşhisi koydular. Buna göre; Werner'in sıkıntısı boyun omuru kas sistemi ve çene eklemi bölgesindeki kilitlenmeden kaynaklanıyor. Doktorlar, Werner'in rahatsızlığının sebebinin stattaki gürültü olmadığını, kilitlenme sebebiyle yutkunma ve nefes alma sorunu ile baş dönmesi yaşadığını, bunun da dolaşımda ve tansiyonda sıkıntıya yol açtığını belirttiler. Hatta  Leipzig'in Cuma günkü antrenmanında aynı sorunun tekrarlandığı da vurgulandı.

MİLL TAKIMA GİDEMEYECEK

Leipzig Sportif Direktörü Ralf Rangnick, Timo Werner'in sağlık durumuyla ilgili incelemenin sürdüğünü belirterek "Milli Takım'a gitmesi mantıksız görünüyor" dedi. Alman Milli Takımı yetkilileri ise kadroya çağrılan Timo Werner'in durumuyla ilgili henüz yeni bir açıklama yapmadı.