Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 2. sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turundan katılma hakkını elde eden Fenerbahçe, bu akşam Portekiz ekibi Benfica karşısında rövanş için avantajlı bir skor almak için sahaya çıkacak.

BENFİCA FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

Portekiz'de Luz Stadı'nda oynanacak Benfica Fenerbahçe maçı, Türkiye saat ile 22.00'da başlayacak.

BENFİCA FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Futbolseverler, Belarus Futbol Federasyonu'ndan hakem Aleksei Kulbakov'un yöneteceği Benfica Fenerbahçe maçını beIN Sports 1 kanalından canlı yayınla izleyebilecek.

BENFİCA FENERBAHÇE MUHTEMEL İLK 11'LER

Fenerbahçe'de Salih Uçan, yeni transferler Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu, sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmazken, sakatlığı sebebiyle sezon başındaki antrenmanların çoğunu kaçıran Roberto Soldado'nun ilk 11'de forma giymesi beklenmiyor.

RÖVANŞ NE ZAMAN?

Ali Koç başkanlığında ve Phillip Cocu yönetiminde ilk maçına çıkacak olan Fenerbahçe, 14 Ağustos'ta Ülker Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe Benfica rövanş maçı için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak.

Fenerbahçe, Benfica'yı elemesi durumunda Şampiyonlar Ligi play-off turuna yükselecek ve o turu da geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmaya hak kazanacak.

Fenerbahçe, Benfica'ya elenirse yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.